Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
AkosAkos
üzenetére
Algoritmusok és adatstruktúrák témát is olvasgathatod. Tanulj meg először algoritmusokat, foglalkozz adatszerkezetekkel, gyakorold az elemző, rendszerező gondolkodást.
Én azt javaslom hogy általános célú programnyelven kezdj tanulni. Az objektumorientált nyelvek szerintem nem jók kezdésnek. A Pascal nyelv ugyan régi és manapság már nem nagyon használják, de szerintem programozás megtanulására ideális. A C sok szabadságot ad, és éppen ezért a tanulás nehézkes lehet benne. A Pascal kötöttebb, ezért vezeti szinte a tanulót. Sokan más véleményen vannak ezzel kapcsolatban, de nem hitvitát akarok ezzel indítani (én magam jelenleg C(++)-ben és Java-ban programozok, Pacalban és Basicben tanultam, de komoly dologra ezek egyikét sem használtam)
A Visual Basic szerintem felejtős és én nem javaslok semmilyen "visual" rendszert a tanuláshoz.A programozás nem azt jelenti hogy valamilyen programozási eszközzel programot készítesz (ajajj). Az a kódolás. A programozás sokkal előbb történik. A kódolással csak materializálódik a program....

(((Van egy kezdő programozóknak készült blogom. Megtisztelsz ha meglátogatod. Talán még hasznos dolgokra is találhatsz ott.)))
http://programozz.blogspot.com -
törölt tag
válasz
AkosAkos
üzenetére
akkor ketfele is indulhatsz. fogsz egy nagyon nepszeru nyelvet, amihez rengeteg forras, forum, szakirodalom all rendelkezesedre es belevagsz (pl c, java, python, pascal - a 'hello world' programmal erdemes kezdeni
)
vagy keresel valami nagyon altalanos leirast a programok mukodeserol (kornyezetek, kodolas, forditok, futtatas), gyakorlatilag barhol elkezded, tengernyi hivatkozas, uj link, referenciak jonnek veled szembe. ha olvasol angolul, meg jobb.
de egy tetszoleges *alapjai jegyzettel is el tudsz indulni, akar ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 10
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Videós, mozgóképes topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest