- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GDF felejtőst már annyira nem mondanám igaznak. Több tapasztalatom is volt velük nem rég. Nagyon kellemes meglepetést okoztak. Találkoztam velük egészen meredek helyeken is, mint robotok programozása (mármint vezérlő szoftver megírása), termelésvezető, de ismerek egy gyárigazgatót is. Sőt, van egy webfejlesztő ismerősöm is, ő díjat nyert, el is vitte egy cég Közel-Keletre. Nagyobb csalódás volt pl. a SZE infósainak egy-két diákja, de a Pannonon is vannak érdekes arcok.
Azt hiszem, hogy pl. most pont a GDF-en van a Hertfordshire MSc képzése.
Ettől még az tény, hogy a legjobb papírok az említett egyetemekről jönnek (és általában a legjobb szakemberek is). Azonban a hétköznapibb sulik diákjai nagy általánosságban egy szinten vannak. Ismerek pl. olyan friss kandós villamosmérnököt, aki... (rosszabb villamosmérnök, mint amilyen infós egy friss GDF-es).
-
Jim-Y
veterán
Van grafika, C szakirányon is, OpenGL + DirectX
Azért így is maradt elég sok matek..
Analízis x4
Lineáris Algebra x1
Numerikus Módszerek x2
Diszkrét Matematika x2
Valószínűségszámítás x1asszem ennyi
Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re. De véleményem szerint nehéz lenne megmondani, hogy melyik jobb, nem hiszem, hogy a BME-t könnyebb lenne elvégezni, vagy fordítva.
Én BMF-ről hallottam még, mai nevén Óbudai Egyetem, az is felejtős, nagy vicc az egész
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest