- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #19690 üzenetére
És ezekre hogy talál rá valaki, ha 1 konkrét témában keres vmit? Igazából a nagyon kicsi részletekből nagyon sok minden megtalálható a neten. De amint túllépjük a nagyon kicsi részleteket, akkor ez egyre kevésbé mondható el. Na én ezekre próbálok ráálni(max. közepes részletekig). Pl. ezek közül mindegyik fellelhető a neten. De ha azt nézzük, hogy így egyben(összefoglalva)? Így már mindjárt más a kép. Pedig így egyben sem éri el a közepes terjedelmet/bonyolultságot sem. És ez csak a legegyszerűbb példa volt.
A programozgatásban az a szép, hogy általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy ez csak így jó, és nincs más jó megoldás. A nagyon alapvető dolgoknál van csak ilyen. Pl. Ha 1 programnyelvben van szám típus, akkor a számokat abban tároljuk, nem stringben. De kevés ilyen van, amit kategorikusan ki lehet jelenteni. Na, befejezem, mert még a végén én is rászokom a rizsázásra, pedig nem regényírogató vagyok, hanem programozgató...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Videó stream letöltése
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest