- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #19688 üzenetére
Nem is olyant szeretnék elmondani(leírni), amit eddig ne tudnátok, hanem olyant, amit mások is használhatnak(dll injection). Ahogy erre utaltam. Jééé!! Hiszen itt kód is van!! Ebből talán bárki tud tanulni. A rizsából nem biztos. Pl. az ott szereplő(feltehetően működő) kóddal tud kísérletezni, tapasztalni, ismeretet szerezni, megismerni a win működését. A dumából ezt nem tudná. De írhatsz használhatóbb leírást, mint ahogy az a codeproject.com-on van.
Összefoglalva: engem nem érdekel, hogy nek(ed/tek) újat tudok-e mutatni, hanem hogy vkinek hasznos lehet-e, amit ide rajzolgatok/linkelgetek. Sztem amit megadtam link(és a mögötte álló letölthető kód) hasznos lehet sokak számára. Azért mert ott nem csak rizsa van, hanem működő példakód is.Most fáradt vagyok. De amikor csak van szabadidőm, akkor épp ilyenekkel foglalkozom. Legfőképpen itt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest