Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mondjuk hogy az eredeti angol doksit sem programozók írták, abban biztos vagyok. Az egyik, hogy írtak nagyon nagy hülyeséget is. A másik meg az, hogy az en-US doksi is elég hiányos. Hibát mindenben lehet találni, ha vki. keres. Mondjuk nekem mániám a hiba/ellentmondás keresés, mert igazán abból lehet tanulni... Az esetedben jobb lett volna sztem., ha konkrét fordítási hibára mutattál volna rá. És lehet, hogy figyelembe is vették volna(talán... Mert ugyebár multiról van szó). Sztem jó(lenne), ha a doksit lefordítanák magyar nyelvre. Írom ezt annak ellenére, hogy én sem olvastam át tüzetesen a magyar doksit, még akkor is, ha esetleg lehet benne hibákat találni. A semminél sokkal jobb. Bár én most találtam rá erre a magyar doksira...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest