-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz
K1nG HuNp #13280 üzenetére
Ez mondta egy ismerősöm:
"Egy Java vagy C# alapjai, vagyis maga a nyelv nem gond, mert az rövid idő. De Javascript-el kezdeném, és az alapok után folytatni valamivel aminek gyakorlati haszna is van. Úgy könnyebb ha látod hogy konkrétan mire tudod használni."
Azt hiszem megfogadom a tanácsát. -
Csaby25
őstag
válasz
K1nG HuNp #13280 üzenetére
Köszi!
Én is így terveztem pont ahogy leírtad. Már neki fogtam egy párszor autodidakta módon (python, java), nem is volt gond az elmélettel. Csak sajnos még nem jött el az az áttörés, hogy valami egyénit alkossak. Sajnos nem tudtam úgy beosztani az időmet, hogy kitaláljak valamit és végig is vigyem. Szóval hiányzik a rendszeresség, picit nehéz, 8 óra munka és család mellett. Gondoltam, hogy a képzés rávezet arra, hogy rendszeresen foglalkozzak a dologgal, még akkor is ha kevés rá az idő. Próbáltam konkrétan bedolgozni valakinek, Odoo modulok fejlesztésében (python, xml...), de pocsékul időzítettem, nagyobb projektnél, egyszerűen nem tudtam beosztani az időmet. Úgy gondolom szükség lenne valakire aki kisebb projektet ad (nem gyakorlatot). Kicsit olyan feelingem van az elmélettel, hogy ok átvettem, értem is nagyjából és ennyi, utána nem tudok mit kezdeni vele
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest