Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Con Troll
üzenetére
Amúgy Java backend(Spring, vagy EE) miért nem merül fel? Amióta én dolgozom, Java fejlesztőt mindig kerestek, s sosem az alja felé volt a fizetési listáknak. Valahogy úgy tűnik, hogy a Java sose fog kihalni. Mindent túlél.
A 8-as verziótól kezdve kifejezetten élvezetesen használhatónak találom. Azóta sokkal szebben meg lehet oldani dolgokat, ami előtte sok töltelék kódot igényelt. -
válasz
Con Troll
üzenetére
Szerintem aszerint is rangsorolj, hogy mit mennyi ido/erofeszites megtanulni. A listadbol pl az OpenCV ilyen teren kimagaslik, csak a C++ reszet kozepes/normalis szinten megtanulni tobb ido, mint a lista maradek harom elemet egyutt.
Cserebe (es ez nagyon szubjektiv, nagyon szemelyes velemeny) dolgozni is legalabb annyira elvezetesebb benne, ha talalsz egy olyan melohelyet, ahol eleg... ohm, melyre kell menni. Mondjuk ez is preferencia, lakotarsam szerint pl konkretan elmebeteg vagyok, hogy a bitek tologatasat meg a matekolast meg a memoria "hextablajanak" a nezegeteset elvezem, es ezt a nezopontot is meg tudom erteni.A .NET se eppen egy egyszeru dolog, szerintem erre lenne a masodik legnehezebb valtani.
Amugy igeny mindre van, szerintem a valos listat, rendesen sulyozva csak Te tudod felallitani. A fizetes meg megint egy olyan dolog, hogy melyiket mire, milyen szinten, mindegyikkel hatar a csillagos eg, ha eleg jo vagy benne, de az rengeteg ido, erofeszites es elszantsag. Plusz a javascript tapasztalatot C++ es .NET vonalon nem igazan fogjak teljes erteku munkatapasztalatnak felfogni (hogy ez mennyire jogos, az mar egy mas kerdes, illetve egy jo hosszu beszelgetes, de igy szokott lenni), szoval kezdesnel egy eleg komoly fizetes-csokkenesre lehet szamitani. Par ev alatt ez persze elolvad, es utana mar lehet sokkal tobbet keresni, mint elotte js-el, de addig junior vagy, annak megfelelo fizuval.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest