Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Én munkából (Angular) kifolyólag főleg TypeScript (+CSS, HTML, JS), meg szakkolis tevékenység folytán Ruby (on Rails), egy kicsi Go meg Python. Meg most ismerkedek az Elixir-rel (+Phoenix framework).
C++, C#, Java-t tanultam egyetemen de már nem használom (pedig elég nagy C# fan voltam, de már elmúlt
). -
kovisoft
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Szerintem nagyon gyakori az, hogy több programnyelvet is kell napi szinten használni a munka során. Pl. a kolléga is említette már az SQL-t, de az is gyakori, hogy a "fő" nyelv mellett valamilyen szkript nyelvet kell használni (már akinek nem pont egy szkript nyelv a "fő"). Én pl. C-ben programozok, de gyakran kell bash, perl, python szkripteket írnom, ill. időnként PL-SQL kódot is. Ezenkívül van egy hobby projektem, ami egy vim szkript, ez értelemszerűen VimL-ben íródott. Ismerek még néhány másik nyelvet (C++, java, lisp, clojure), de ezeket nem használom napi szinten, úgyhogy ezeknél időnként utána kell néznem, hogyan is kell egy adott dolgot megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).