Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati_X_321
aktív tag
csak ritkán használom a HP Deskjet 5150 nyomtatómat, aztán egyszer csak nyomtattam egyet és kíírta, hogy kifogyott a színespatron. Hmm alig használtam (tudom, hogy relatív), de amikor kivettem a patront az tapasztaltam, hogy rávolt írva az akkori dátum napra pontosan(valamikor ebben az évben volt)! Tehát a HP is időzíti, hogy mikor vegyél új patron, ha netán nem használod akkor is! és nem a nyomtató nyomatta rá, a gépem úgyis mindig max 2004.01.30. van a gyakori CMOS Clearek miatt

Utána hiába raktam vissza, csináltam akármit nem fogadta el a patront, és miután széttörtem (pedig küldtek zacsit, hogy küldjem el nekik, hogy ők majd környezetkímélően ki dobják a kukába
) persze volt benne még festék elég
Szerintem úgy taktikázik a nyomi
, hogy ha nyomtatsz egyet, akkor a JELZETT tintaszintet fordítottan arányosan csökkenti, ahogy közeledünk a ''kijelölt'' naphoz! Tehát tök mindegy, hogy mennyit nyomtatsz, úgyis mást fog kiírni a tintaszinthez.
Ez szerintem sajnos jól illeszkedik a fent leírt üzletpolitikákhoz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest