Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SilverMoon
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan problem lenne amiről nem is hallottam még soha
. A szitu: Szereztem havertól alaplapot procival, tápot meg házat. De a lényeg: akárhogy nézegettem az alaplapot nem tudtam a procit hova rakni
Havernak szóltam hogy ez mi a #&@? Aztán mondta hogy az alaplaphoz kell egy proci átalakitó is. (nah ilyenről se hallottam még soha
) Tudjátok hogy egyáltalán hol lehet ilyen ''proci átálakitó''-t venni? Alaplap: P3as ASUS egy 633 mhz-es procival. Nem nagy gép de csak szervernek kell. Ha valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban pls irjon
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A szitu: Szereztem havertól alaplapot procival, tápot meg házat. De a lényeg: akárhogy nézegettem az alaplapot nem tudtam a procit hova rakni
Havernak szóltam hogy ez mi a #&@? Aztán mondta hogy az alaplaphoz kell egy proci átalakitó is. (nah ilyenről se hallottam még soha
köszi