Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
Hát nem tudom mekkora élet van ebben a topicban de azért be írok egyrészt hátha feléled másrészt hátha kapok választ
Az alaplap processzor kezelése mitől függ?Pontosabban azt tudom hogy a Chipset-től függ az fsb kezelése hogy 400, 533, 800,(socket 478), és persze azt is tudom hogy a cache az nem számít, DE az órajel számít?pl ha a gyártó oldalán ott van hogy egy alaplap kezel 2,6/512/400 ig, és létezik 400-as fsbvel nagyobb proci 2,8/512/400 akkor az menni fog benne?
Remélem megértitek mit akarok kérdezniés persze bízok benne hogy valaki ír is rá
-
KING1000
tag
Eléggé értelmesnek találom ezt a topikot, hogy "felélesszem"... Úgyhogy UP!
-
Gulumaci
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, amire nem vagyok biztos a válaszban és nem szeretnék bakot sem lőni.
Nos, a helyzet: van egy amd-s konfigom egy x2 windsor maggal és nforce chipkészlettel. Ha én ezalatt lapot és procit cserélek erre: Brisbane magos x2, szintén nforce lapkakészlettel csak régebbivel, müködni fog a rendszer?
A chipkészletnél 98%-ig tuti, hogy igen, de a procinál már nem biztos. Amikor a notimba raktam merom helyett dothan magos procit nem problémázott.
Mondjuk az AMD proci driver segíthet.Igazság szerint win javítás nélkül szeretném megúszni.
-
zso73
veterán
Ha hiszel Tom's Hardware-nek nézd meg!!! Az AGP beállítást tárgyalgatja itt!!
Bővebben: link
Ezért írtam az előbbi hozzászólásomat! -
_Volkovy_
nagyúr
Mondjuk ez a nagy agp aperture méret egy pofon a szarnak.tudniillik ha elfogy a videokártyán az a nagysebességű ram,ami rajtavan,és a gép a rendszermemóriához nyúl ami 2-3gb/s sebességű(tizede a vga ramnak),akadás lesz belőle.
-
_cirmos_
őstag
az azt jelenti hogy mennyit akarsz ''feláldozni'' a rendszermemóriából a textúrák számára. szerintem egy 256mb-os kari mellé a 128 is elég, de az egy gigából futja a duplájára is. próbáld ki hogy jobb, bár elég fantom dolog ez a z aperture size.
ejh de lassan írok...
[Szerkesztve] -
desiato
csendes tag
Milyen VGA -d van amúgy?
-
desiato
csendes tag
Proci hány fokos? Lehet túlmelegedés is gáz...
-
Chris82
senior tag
válasz
rambo4ésfél #3 üzenetére
Az alaplapom ismeri a HT-t. Asus P4P800SE. A windows is elvileg felismerte, legalábbis telepítette, és két processzort lát. Azért telepítsem újra?
-
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem processzort a gépemben, és azóta egy két program szaggatva fut. pl: rome total war.
Most egy Prescott 3.0Ghz-es van benne, előtte egy 2.66-os 533fsb-s volt. Esetleg egy windows reinstall segít a problémán, vagy a biosban kell valamit átállítanom?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest