Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Sanyi.bácsi
tag
válasz
Sanyi.bácsi
üzenetére
Szal, mint a mellékelt ábra mutatja, azért ahhoz az Intelnek is lesz szava, hogy hogyan alakulnak a két gyártó termékeinek árai egymáshoz viszonyítva.
Badarság tehát kijelenteni szvsz, hogy ''így, meg úgy lesz, én tudom a frankót, ti meg hülyék vagytok'' a két cég managementjéhez képest valszeg ipari tanulók vagyunk, de én mindenképpen.
Azért az AMD csúnyán megégetheti magát, ha az Intel tényleg árat csökkent mostanában. Amúgy az AMD árpolitikája elég agresszív volt, a piaci részesedés drasztikus emelését célozta a nyereség rovására, ami a vásárlónak természetesen jó, de ha az Intel most okos árpolitikát folytat az AMD komoly bajba kerülhet, ez viszont a vásárlónak nem jó. Ráadásul már nem is lesz olyan hűdefasza cég az AMD a vásárlók szemében, ha tartósan magasabbak lesznek az árai, mint az Intelé.
Aktív témák
- Mazda topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest