- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Sanyi.bácsi
tag
válasz
Sanyi.bácsi
üzenetére
Szal, mint a mellékelt ábra mutatja, azért ahhoz az Intelnek is lesz szava, hogy hogyan alakulnak a két gyártó termékeinek árai egymáshoz viszonyítva.
Badarság tehát kijelenteni szvsz, hogy ''így, meg úgy lesz, én tudom a frankót, ti meg hülyék vagytok'' a két cég managementjéhez képest valszeg ipari tanulók vagyunk, de én mindenképpen.
Azért az AMD csúnyán megégetheti magát, ha az Intel tényleg árat csökkent mostanában. Amúgy az AMD árpolitikája elég agresszív volt, a piaci részesedés drasztikus emelését célozta a nyereség rovására, ami a vásárlónak természetesen jó, de ha az Intel most okos árpolitikát folytat az AMD komoly bajba kerülhet, ez viszont a vásárlónak nem jó. Ráadásul már nem is lesz olyan hűdefasza cég az AMD a vásárlók szemében, ha tartósan magasabbak lesznek az árai, mint az Intelé.
Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest