Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat de sajnos nincsenek olyan embereim akiket említesz .Van jópár arany és fekete de sajnos a "rosszabbik" fajtából. Aztán mivel nem volt szerencsém a pörgetésekkel inkább pár bronz játékost gyúrtam fel lvl 30 körüli szintre, azokkal több kevesebb sikerem volt.Az online részről elmond mindent hogy mindig a párszáz meccsem alatt a gyengébb csapattal voltam. Megfigyelhető hogy a bíró mindig az amúgy is gyengébb csapat ellen fúj de durván. Próbáltam Legend fokozat ellen most a taktikád és így legalább volt egy kis sanszom védekezni és támadni de a végén megoldotta a gép a wint magának. Remélem a következő részben jobb lesz az ai a bíró és a kommentár. Viszont a dolgok mai állása szerint mindenki elégedett. Az új játékosok nem hiányolják a foci élményt, a régiek meg nem hajlandók mindenáron fizetni így hát le vannak szarva.Ha egy gyengébb csapattal elverek egy erősebbet jóval kevesebb pontot kapok mint kellene, így azok akik esportolnak evvel kénytelenek szanaszétgyúrt lvl 90+ játékosokkal és sztáredzőkkel játszani évvel. Meg aki nyerni szeretne az is kénytelen. Pár éve még a játéktudásról szólt a Pes, sajnos ez már a múlté. Mivel pedig eszméletlen bevételek lehetnek abból hogy az emberek csupán egyenrangú félként szeretnének egy meccset elkezdeni, ezért szerintem a 2020 ugyanilyen rossz lesz régi játékos szempontból. Sebaj vannak módok és régebbi részek, majd játszunk avval!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest