Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Szerintem többünket érdekelne egy részletes, pontos adatokkal szolgáló akkuidő teszt. Arra gondolok, hogy nem mindegy, hogy milyen tevékenységek mellett mennyit fogyaszt egy gép. Engem például nem csak az érdekelne, hogy bekapcsolt wifivel netezve kábé hány órát megy, hanem az is, hogy mennyit eszik e-book olvasgatás közben, kisebb vagy nagyobb gépigényű játékok futtatása közben, stb.
Már elhangzott az androidos tablet-es topikban, hogy megbízhatatlan az akkuidő-kijelzése. Mindenki ezt tapasztalja? (Ha ez általános jelenség, akkor az akkuidő teszteknél is mért értékekre lenne szükség.
) És tényleg olyan sokat eszik sztendbájban?
Kikapcsolt wifivel szerintem nem lenne szabad egy éjszaka alatt néhány százaléknál többet veszítenie a töltöttségéből (persze itt megint visszatérünk oda, hogy vajon helyes értéket ír-e ki...).
Szóval én személy szerint kíváncsian várom a "teszteket".
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest