- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon DSLR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #14 üzenetére
Amikor kiválasztom, hogy Erase rewritable, akkor előjön egy ablak, és ott tudom kiválasztani a 8x sebességet! Amúgy ezeket engedi: 4,8,10.
-
dam
tag
Másodszorra sikerült 10x-esen is törölnöm és semmilyen beállítást nem változtattam meg (csak előtte volt az a 8x törlés).
Érdekes! -
dam
tag
válasz
CsendPenge #6 üzenetére
Na szóval! Eddig soha semmi gond nem volt vele (írás, törlés)! Most megpróbáltam törölni egy újraírható cd-t 10x-esen és nem ment. Majd egyből megpróbáltam 8x-osan és úgy sikerült. Most a 8x-os törlés után egyből ráindítottam a 10x-est is és eddig megy. Még három perc van a végéig! ''8x opciót honnan szedte az íród'' nem egészen értem a kérdést!
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #3 üzenetére
8x sebességgel igen! Közben megnéztem a lemez elviekben bírja a 10x-es sebességet! Nem tudom mi lehet a probléma?
-
dam
tag
Bocsánat! Mármint a lemez nem bírta a sebességet. Mellesleg most éppen 8x-os sebességgel törlöm és eddig semmi gond!
-
dam
tag
Ezt a hibaüzenetet kb. 5 perce kaptam amikor megpróbáltam teljes törlést csinálni egy újraírható cd-n. 10x-es sebességgel próbáltam nero 5.5.10.0-val és SCSI 12/10/32 Plextor íróval! Van valakinek ötlete, hogy miért írhatta ezt ki? Az én ötletem csak annyi, hogy nem bírta a sebességet, de csak találgatok!
Segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest