Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Ismét előjött a probléma....
-
Zebu
addikt
Visszanyomtam a gyári v2.05-ös firmware-t és azzal most jónak tűnik. Hah furcsa. Viszont így a VIDEO TS grabbelése nem megy 4X sebességnél gyorsabban.
Hm. -
Zebu
addikt
áh 1 lemezt tudtam azóta megírni.
szar.... -
Zebu
addikt
válasz
somodisoma #22 üzenetére
Hmmmmm nem tudom. Az Aquánál vettem. Az a para, hogy szerintem tutira nem cserélnék ilyen panasszal csak 2 hétig nem lenne íróm.
-
Zebu
addikt
válasz
somodisoma #20 üzenetére
Csere? Ehhhh... hm a 4X cuccal nem volt gond....
-
Zebu
addikt
Nekem egy NEC 2510A íróm van. v2.15 firmware-rel vettem, frissítettem a v2.06-ra majd később egy két Herrie félét is belepróbáltam.
Eleinte jól ment minden, de egyre többször fordult elő ''Power calibration error'' üzenet. Ilyenkor megállt, a lemezt nem rontotta el, mert még 0%-nál járt. Teljesen Adhoc módon történik. Van, hogy 10et megírok egymás után, de van úgy, hogy 4-5. alkalomra sikerül megírnom a lemezt vele. Nem hinném, hogy hardver hiba lenne.
Tegnap belenyomtam a gyári v2.18-as firmware-t, mert kezdett idegesíteni. Érdekes volt, mert 4 próbálkozás után az 5-re megírta a lemezt.
Decrypterrel és Nero-val is próbáltam. Nem értem a mi a rák lehet. A lemez Traxdata 8x -os cucc.
Van valakinek hasonló tapasztalata, ötlete?
Help pls, mert tök idegesít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest