Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam az 1.5.39659 (64Bit) verzió működik megfelelően.
A korábbiakkal csak annyi gondom volt, hogy amikor beletekertem egy videóba, akkor elég gyakran lehalkította és újra bele kellett tekerni, hogy a hang visszaálljon normálra.Penge_4: Szó szerint ezt vallom évek óta.
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.ui: Én innen szoktam letölteni a programot, fent van az összes verzió és leírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.