Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam az 1.5.39659 (64Bit) verzió működik megfelelően.
A korábbiakkal csak annyi gondom volt, hogy amikor beletekertem egy videóba, akkor elég gyakran lehalkította és újra bele kellett tekerni, hogy a hang visszaálljon normálra.Penge_4: Szó szerint ezt vallom évek óta.
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.ui: Én innen szoktam letölteni a programot, fent van az összes verzió és leírás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ma már egy frissítés nem minden esetben jelenti azt, hogy jobb és hogy szükséges egy adott gépen. Még a rendszert sem frissítem szívesen, csak ha fontos, mert gyakran többet árt, mint használ. Rendszeresen olvasom a Changelog-ot és mivel volt jó pár codec újítás, ezért gondoltam érdemes lenne frissítenem.