- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Köszi a segítséget, a RadMon-nal, és a GhostScript-tel meg sikerült oldani, úgy hogy mindjárt nyomtatóra küldje. Az volt a baj, hogy nem tudtam, hogy a nyomtató bemenetére milyen filet lehet küldeni. Próbálkoztam a -sDEVICE a bmpmono -t, meg az összes RAW-os formátumot megadni, de egyiket sem ette meg a nyomtató, mindig csak úgy csinált, mintha nekiállna nyomtatni, de nem. Aztán olvastam, hogy a -sDEVICE -re a mswinpr2 -t kell megadni, és tényleg...

Köszi mégegyszer a segítséget.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Na, ezt hétvégén oldjátok meg nekem. Odáig eljutottam, hogy ha elküldöm egy PostScriptes driverre a nyomtatnivalót a RadMon segítségével, akkor a GhostScript megjeleníti a monitoron a nyomtatnivalót, és elméletileg elküldené egy PCL-es nyomtatóra. Csak valamiért nem megy... Segítsetek

-
szasza_1
senior tag
-
warmaster
aktív tag
Hát alapvetően a Linotronic driverek a standard általánosan használt postscript nyomtatók, azzal esetleg megpróbálhatod.
-
szasza_1
senior tag
Ez a redmon a leírás szerint azt csinája, amire kellene nekem. De nem tudom, hogy hogy mükődik. Nekem az kellene, hogy telepítsen fel egy új csomtatót, és ott állítanám be portnak a fizikai nyomtatót. Ez meg pontfordítva csinálja, az eredeti nyomtatóhoz tudom beállítani ezt az új portot.
-
szasza_1
senior tag
-
bb71
őstag
http://www.cs.wisc.edu/~ghost/
Redmon a másik progi... -
szasza_1
senior tag
Nem tudom, hogy hogy lehetne megoldani, hogy HP LaserJet 1010-es (vagy más, PostScriptet nem tudó) nyomtatóval hogy lehetne PostScriptet kinyomtatni.
Az a bajom, hogy a PageMaker 7 csak akkor teszi ki a tükrőzés opciót, ha PostScriptes driver van fent a nyomtatóhoz. Kipróbáltam, hogy az 1200-as PS-es driverét irányítottam át a HP1010-re, de ekkor csak simán kinyomta a PostScript filet.
Valami olyasmire gondoltam, hogy lenne egy általános PostScriptes nyomtatódriver, ami lefordítaná PCL-re a dokumentumot, és továbbküldené a rendes nyomtató driverének, ami kinyomtatná.
De nekem az is megoldás lenne, ha PageMakerben valaki megmondaná, hogy hogy lehet úgy tükrőzni, hogy nem a nyomtatási beállításoknál teszem azt meg.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest