Hirdetés
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Azért tud a posta: 17-én beérkezett a csomag, és tegnap frissült az értesítő, hogy elosztásra vár. Ha ennyire nincs ember, akkor fejlesszék az automatizálást.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
Mert sajnos DPD Vaterafutár alatt kell keresned a dolgokat. (engem a DPD ügyfél szolgálatos világosított fel)
-
Spet
addikt
válasz Gabesz87 #8357 üzenetére
Már régóta nem viszik ki azon csomagokat, melyek meghaladják a levélszekrény-bedobó nyílás méretét.
Felesleges ezen rágódni, el kell fogadni.
-
Spet
addikt
válasz maj-viktor #8361 üzenetére
Nálunk már tavasz óta a 11. kerületben a külföldi csomagoknál is ezt a szabályt hozzák fel. (hiába, hogy a leírásban csillagozva van, hogy külföldi levelekre nem vonatkozik)
Nekik kényelmesebb (a szerencsétlen pár ott ragadt embernek nem kell mázsákat naponta cipelni), nekem meg nem okoz meglepetést, ha be kell mennem a postára.
-
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
Na kezdem úgy érezni a magyar posta kihívóra akadt az izraeli posta személyében.
Óra alkatrészt rendeltem onnan. Szept 21.-én beérkezett a postára, ma (október 7.) elindították hazánk felé.
-
Spet
addikt
válasz Shingen #8549 üzenetére
Akkor először megyei gyűjtő, majd Budapesti elosztó, végül a hozzád tartozó legközelebbi posta (ha nem juttatják el hozzád személyesen).
Meg kell szokni: vagy a rendszerük nem frissül, vagy még pár napig gyűjtik a mennyiséget és egyszer megkapod, vagy eltűnt.
-
Spet
addikt
válasz Aventador91 #8875 üzenetére
Dijkalkulatorral kiszamitod, hogy mennyibe kerul a feladasi dij Postan. Aztan szerzel doboz buborekfoliat jol becsomagolod megcimzed es feladod.
Vagy valasztasz futarceget ahol ugyanez az el ervenyesul.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz TheProb #9041 üzenetére
Sima címzés. Jó pár levelem érkezett meg ezen el alapján például az Egyesült Királyságból, vagy Németországból.
sutszi: Ez bukta volt. ÍRásos panaszt kell tenni a postánál, más dolgot nagyon nem tudsz tenni.
Batib: Első körben nézd meg az árakat, utána pedig az értékeléseket a felhasználóktól, utána pedig, hogy milyen feltételekkel szállítanak a cégek.
-
Spet
addikt
Szerencsés
A DHL ügyfélszolgálatos említette pénteken nekem, hogy ma átvehetem a csomagomat, de át lett osztva holnapra (láttam, hogy nem frissül a nyomkövetés, így felhívtam őket)
Remélem tényleg átvehetem tőlük holnap, ha már még fizetek is érte.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz Mr.Pentele #9155 üzenetére
Nem. Ahhoz minimum ajánlottként kell feladni, hogy következő munkanapos legyen.
(egyébként, ha ugyanott tartózkodtok, miért nem adod át személyesen?)
-
Spet
addikt
válasz Gyuree91 #9192 üzenetére
Posta nagyon "nyomorék".
Első körben papíron küldik el a nyomtatványt a lakcímedre, hogy töltsd ki majd küld el nekik e-mail-ben (mert az sokkal "gyorsabb), vagy levélben (lol)
Majd ha szerencséd van akkor 1 hét múlva még bekérnek valamit (de ezt már elektronikus formában), mert nem tudják értelmezni a küldött fizetési igazolást pl.
Becslést nem küldenek, azt magad tedd meg. ÉS igen addig nem kapsz csomagot, míg nem perkálsz.
Egy előnyük van a DHL-el szemben: olcsóbb.
-
Spet
addikt
Hogy belefér-e levélméretbe, vagy sem.
-
Spet
addikt
válasz MaxxDamage #9334 üzenetére
Ha nem tökölnek idehaza, akkor igen.
-
Spet
addikt
válasz MaxxDamage #9351 üzenetére
Ha még Jamaicában dekkol, akkor max jövőhét.
-
Spet
addikt
Elméletileg elindult a Posta nyomkövetése belföldi levelekre/csomagokra is. Próbáld meg ellenőrizni merre jár (ha van csomagszámod), vagy érdeklődj a posta ügyfélszolgálatánál.
A postáig nagy eséllyel eljuthat, még a nem megfelelő irányítószámmal is (hacsak nem egy másik megyére/városra mutat).
De mint tudjuk a postánál bármi előfordulhat.
-
Spet
addikt
válasz MaxxDamage #9385 üzenetére
Legalabb kuld e-mailt. Tiszta XXI. szazad
-
Spet
addikt
válasz csocsoszán #9390 üzenetére
Elméletileg Észt postai nyomkövetési számot kaptál.
Nem minden lopnak el. Illetve van vásárlói védelmed, így ha még is ellopnák, akkor vissza tudod szerezni a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest