Aktív témák
-
ace666
tag
volt egy olyan weblap, hogy nagyfesz.uw.hu
illetve meg mindig van, csak kicsit atdizajnolodott, azt most nem leltem meg rajta a pontos linket
na szal azon voltak hazi keszitesu ilyen plazmagombok, meg kepek, tesla generator stb -
mormota
senior tag
nos azt hiszem csatlakozok énis a várólistás mezőnyhöz.
kéne egy.. nézegettem, és olyant találtam vaterán, hogy 15 cm átmérő, új, 4.5k. a postát te fizeted.
más: ha már ilyenekről beszélgetünk, akkor felteszem a kérdést: mi kell egy ilyen készítéséhez?
trafó - magasfeszt előállítani
teslagömb a gömb közepén - ebből jönnek kifelé a villámok
azt nem tudom, hogy miből van a külső gömb. arra gondoltam, hogy valami spec anyaggal bevont üveg, hogy vezesse az áramot, mert kisülés csak 2 vezető között jöhet létre - tudomásom szerint.
megéri inkább egyet venni, mint csinálni? nehogy agyonvágjon a ménykő? -
kew
senior tag
nahát átpakolták szegény topicot a bolhapiacba...
[Szerkesztve] -
kew
senior tag
hmm szal járjam a piacokat
oks, thx
azér ha lenne vkinek olcson, érdekelne! ;) -
kíváncsi
őstag
Régen én is szerettem volna csinálni egy ilyen modot de végülis nem csináltam meg
nem tudom milyen hatással van a gépben levő cuccokra és megmondva a frankót lusta is voltam
Különben itt egy ilyen mod anno ez keltette fel az érdeklődésem: Bővebben: link -
Atomant
tag
Gépet szeretnél vele moddolni?
-
UnConnecteD
senior tag
jozsefvarosi piacon fel eve 1800 Ft-ert vettem egyet, csak osszetortem veletlenul
-
console
aktív tag
[történet]
Asia Centerben vettem egy kínai példányt (3ezer ft), még zenélni is tudott..
mikor eltörött a padlóval való találkozás eredményeképp, szétszedtem... és hát... amilyen kínai gondoskodást, forrasztási mechanizmusokat fedeztem fel benne, nem is csodálkoztam utólag, hogy olykor miért kezdett el furcsa szagokat adni, meg magasfrekivel (17-19khz) kínozni a füleim...
kínai példányt nem ajánlom, néha már veszélyben éreztem magam mellette... -
kew
senior tag
akkormár kettő kerestetik
deha neked ér 10kt akkor ittvan: Bővebben: link
hm most néze hogy ez hangal vezérelhető meg mittudomén...nekem elég egy sima, amihet ha hozzányulok,odajönnek azok a nyalábok
[Szerkesztve] -
zoty314
aktív tag
Mennyit kóstál egy ilyen?
-
kew
senior tag
-
Gabi[mf]
aktív tag
plazmagömb??????
te miről beszélsz??
a plazma az egy 4. halmazállapot ami nem is tudom milyen hőfokon meg csak bizonyos körülmények közöt jön létre
vagy te arra az utánzatra gondolsz? lilá meg rózsaszinen villog amikor hozzáérsz? -
zoty314
aktív tag
Hirtelen megijedtem, hogy visszatért kedvencünk, aki rakétákat, meg hasonlóakat akart házilag barkácsolni, de aztán ahogy továbbolvastam, megnyugodtam.
-
ByB
addikt
Mi az a plazma gömb?
free-up -
zetorg
senior tag
soroksára auchan, külsö üzletsorában vettem 1-2 éve
-
maross
nagyúr
gyongyoson a kinainal
-
kew
senior tag
ha lenne vkinek ilyen gömböcskéje, vagy esetleg tudja, hogy hol lehet ilyenhez hozzájutni, szóljon!
Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest