- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Igazad lehet.
A G30-on én is kipróbáltam, de eléggé lehangoló a beépített lejátszó. Mondjuk örültem volna, ha a WD-t ki tudom váltani vele, mert nem szeretem a kábeleket. Jobb ha csak egyetlen madzag lóg ki a tv-ből az erősítő felé.
Mondjuk nem a beépített lejátszóért vettem meg, csak kicsit bosszant, hogy ha egy mediaplayert akár 10-15 e Ft-ért magkapni, ami ráadásul teljesen használható minőgéget produkál ennyi pénzért, akkor mennyibe kelülne egy (akár csak) ilyen szintű lejátszó beépítése egy tv-be? Kb. 5 e Ft-ba? Gondolom, mert a ház, a táp, a csatlakozó a proci ott van most is. Mi lenne ha ezeket összehangolnák és máris lehetne egy jó kis lejátszónk.Én ott látom a kutyát elásva, hogy a Pana és a Sony is erősen támogat mindenféle szerzői
jogvédelmet és talán nem kíván pont ezért beépíteni egy "erős képességű" lejátszót a tv-ibe, mert ezzel támogatná a kalózkodást. Az LG volt pl az első, aki a világ felháborodására MKV lejátszási lehetőséget "rakott" a BluRay lejátszóiba. Kaptak is érte rendesen a filmkiadóktól.
A DUNE és a Popcorn gyártói sem onnan jöttek, ahol komolyan veszik a másolásvédelmi törvényeket.De az is lehet ,tévedek, csak hangosan gondolkodom.
"csak a zene van"
-
M_AND_Ms
veterán
Még pár módosítás, és már el is tűnhet a képről!
Az "Élő" feliratnak, mért kell mindig jóval erősebbnek lennie? Nem értem.
(Mondjuk a Sport Tv, az Eurosport, a Natgeo és társai is erőt vehetnének magukon!)
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
BBéci
legenda
Ha nem mindegyik csatorna jön be, az nem nevezhető tökéletesnek. Belülről az ablakra tapasztott antennával, laptopom csak hangot vesz az M1/2-ből, képet nem. Holnap rákötöm a padláson lévő antennát, kíváncsi vagyok, azzal milyen lesz a vétel?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gabor970
addikt
ettől még igaz, hogy tegnaptól van a városotokban is sugárzás, tehát tegnaptól valszeg bármivel jön a vétel. Nem is átjátszó, hanem közepes teljesítményű törzsadó. -vagy gerinc- ? mindegy, szal az országos lefedettséget biztosító.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
szerintem van egy közelebbi adó, esetleg a városodban egy átjátszó, amiről nem tudsz. Kizártnak tartom a vételt 70km-ről blankolt koaxxal.
A réi analóg tetőantenna rendszer a házon meg lehet már rég nem üzemel. Meglepne, ha azt az utóbbi 10 évben karbantartották volna. Megkérdezhetem a várost?Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
DM-Fan
Topikgazda
Az UT30 nem tudja kezelni az UPnP protokollt. Más piacra készült firmware-t meg eszedbe ne jusson rátölteni, mert lesz egy teljesen működésképtelen készüléked! Veszel egy 15 eFt körüli hálózati médialejátszót és máris lesz DLNA-d.
A firmware-ek changelog-ja ott van a Pana hivatalos oldalán az adott firmware mellett. Pl. az UT30E firmware-hez tartozó itt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest