- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
A "minden további nélkül" kifejezés azt jelenti: semmi akadálya, nyugodtan, bátran.
Tehát a számítógépről nézett filmek semmivel nem jelentenek nagyobb, vagy más terhelést a plazma panel számára, mint a Blu-ray-, vagy médialejátszókról érkezők.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
norral
aktív tag
Szerintem nem magyar anyanyelved ellenére remekül írsz magyarul. A lényeg az érhetőség, és nagyjából értjük, illetve ki tudjuk találni, mit szeretnél, ez a lényeg.
Csak azért írom ezt, mert sok külföldi kedvét elveszi, ha állandóan szóvá teszik, hogy valamit nem jól mond, vagy nem jól ír. A magyar nyelv nehéz, örülhetünk, ha valaki egyáltalán belekezd a tanulásába.
Respect!
-
janos666
nagyúr
A beégés nem attól függ miből jön a jel, hanem hogy mi az a képtartalom. A Blu-Ray lejátszó menüje is be tud égni, ha úgy esik, nekem a webböngésző sem ég be.
Én szerintem most egy 50ST50-re pályáznék, ha belefér még, de az még friss modell lévén most elég drága magához képest (induló ár).
Bár azt hiszem az nincs eleresztve tunerekkel. Talán az 50GT30-ben van DVB-S, de lehet hogy csak a német verzióban...?
Meg kell nézegetni a gyártói specifikációit (abban regióban ahol veszed, mert úgy látom ismeretlen nem magyar...), de ilyesmikben nézelődj, hogy 50 ST50, GT30, VT30 (VT-ben azt hiszem van sat tuner minden régióban, de még kifutó modell életkorában is elég drága, de ha modjuk megfelel a használt, akkor talán beleférhet).Ilyen távra kell az 50, ne aprózd el 46-ra!
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Durrogtass
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest