- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Gratulálok a TV-hez, jó választás.
Az első 300-500 órában figyelj oda, hogy ne kapjon túlzottan tartós képelemet a panel, később terhelhető. Eleinte lehetőleg kerüld el azt, hogy egymás után két 2.35:1 arányú (vagy egyéb olyan képarányú, ami nem full-screen) mozifilmet nézel rajta, a panel integritásának megőrzéséhez eleinte ez is hozzátartozik. 500 óra fölött már bátran mehet az általános felhasználás.
Kalibrálni PC-ről hajtva is lehet, arra figyelj oda, hogy minden VGA-beállítás (gondolok itt a színkomponensekre, fényerőre, szaturációra, kontrasztra) default-ban legyenek és ügyelj arra is, hogy ezeket a lejátszószoftver se módosíthassa. Ergo teljesen naturális képet adjon a VGA.
Az Öko módot nyugodtan kikapcsolhatod, én meg is őrülnék tőle.
Az előlapi led nem kikapcsolható, de kiválóan leragasztható. Volt például régen, még az 5.25"-os floppy-lemezek korában az a fekete ragadócsík, amit a lemez oldalára lehetett ragasztani, ha írásvédetté akartad tenni. Na, egy ilyet méretre vágva és középen egy gombostűvel átszúrva nagyon szolid fényűvé tehető a led és nem is üt el a TV színétől a pöttynyi szalagrész.
Sok sikert a TV-hez, használd egészséggel!
Get Moded!
-
Pierre75
senior tag
Használd örömmel!
Mennyiért és hol vetted? mkv-t én is pc-ről játszanék le, milyen hdmi vagy hdmi-dvi kábelt használsz? (Azt is vennem kell majd.) Ha ati vga-d van, leírnád majd, hogyan üzemelted be a tv-pc kapcsolatot? (Bocs a laikus kérdésekért, de ebben kezdő vagyok.)
Milyen távolságról nézed? 2m-ről divx nem túl pixel-es? Tennél fel fotót is a "csöppségről" HD 720 alatt?
Aktív témák
- Külpolitika
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...