Hirdetés

Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz PLaci58 #9935 üzenetére

Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is iszonyatos mértékű tudatlanságban szenvedsz, ami a plazmatévéket illeti!
    Egyetlen megjegyzés: a Pioneer azért szállt ki a plazmagyártásból, mert hibás üzletpolitikájuk miatt nem volt nyereséges, túlzottan magas áron adták a tévéket. Ezt a Kuro hazai sajtóbemutatóján meg is jegyeztem, sajnos igazam lett.
    Hogy mennyire nem csak a paneltől függ a végtermék minősége, azt az egyik Pioneer nagyfőnök válasza támasztja alá, amit egy sajtótájékoztatón adott, miután bejelentette, hogy a jövőben a Panasoniccal gyártatják a PDP-ket. Azt kérdezték tőle, nem tart-e attól, hogy a Panasonic komoly hasznot húz a Kuro panelek gyártási technológiájának, a nagy titkoknak megismeréséből. Elmagyarázta, hogy a tévéket alkotó többi elektronika legalább annyira fontos, mint a panel, egyik a másik nélkül nem sokat ér.

Én meg azt kérem ki magamnak, hogy a topik leghozzáértőbb, leghasznosabb tagját becsméreld! Még ha kissé elfogult is a Panasonicok irányában.

Aktív témák