Új hozzászólás Aktív témák
-
naezaz, tákolmány, a játékok NEM számítanak rá, hogy te botozol .... így elég "őszintétlen" egy tárazás, stb.
.... de majd mesélj
(kollégám day1 akarta venni, de azóta se tudja elszánni magát rá
pedig talán akkor engem is beránt, ha látnám élőben .......... sony se szervez semmi próbát
eh )
-
arn
félisten
Hat meglatjuk… en nem latom, hogy miert lenne sikeresebb kizarolagos cimek nelkul, mint eddig volt minden mas vr. Korabban legalabb volt vmi hype korulotte, de mar az sincs, hattyudalnak tunik, mint minden mas forradalminak szant konzolos kiegeszito, es ugyanugy egyszal controllerrel jatszik a legtobb jatekos, mint 30 eve.
-
arn
félisten
Egyaltalan nem… az alyx jo volt, a tobbi ket perc alatt megunhato. Egy szimulatornal elhiszem, de az nagyon szuk reteg, aki ezt komolyan veszi es meg kevesebb, aki pl egy repuloszimulatornal is birja. Nekem kb egy hetig volt erdekes, aztan aztan ment vissza. Ha lesz sok vr only jatek, amit nem lehet maskent normalisan jatszani, eladhato lesz, ha nem, ez lesz az utolso ps vr egy idore. Az embereket a jatek erdekli, nem a vr, vr csak egy eszkoz.
-
GoldhandRent
őstag
azt az egy darab videót én is láttam, ahol az asztal képe lebeg a szeme előtt
ennél tovább viszont nem megy, és csak azért, mert nem a "rendes" gépét használta a teszthez, csak összerittyentett egyet mindenféle játék nélkül.nem tudom milyen driver kell pl a WarThunder pilótafülkéjében való nézelődéshez (monitorral egy gomb+egeret mozgatva nézelődik), felteszem semmilyen, de még sosem volt szerencsém kipróbálni.
Ezért kérem, hogy valaki próbálja ki.Ha az sem megy, akkor feladom, várom a hivatalos PC-s támogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Papíron nagyon ígéretesnek tűnt a japán cég idén debütált VR terméke. Megnéztük, hogy milyen a valóságban.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest