Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Intel találgatós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
marcee
addikt
Én úgy tudom, hogy sok múlik a vason is. Legalábbis néhány éve így volt. Amelyik drive alapból, hardver szinten javítja az olvasási hibákat az kapásból ugrott. De pl. az enyém sem képes subkódokat olvasni (mitsumi 4809te)
-
mikk2000
őstag
Sziasztok!
Azért ne ringassátok magatokat hamis illózióba, pár hete voltak nálam ps1 cd-k arhiválás okán, és igaz, hogy a többség simán ment clone cd-vel, a többi viszont az istennek sem, a cdrwin total kiakadt, az alcohol volt a legrosszabb az már a lemez analizálásakor befagyott sokszor, a clone cd végigvitte, de a keletkezett 1gb-os iso nem fért el a 700Mb-os cd-n :)
Később weben láttam hogy bizony a dolog tényleg nem egyszerű, esetleg a www.gamecopyworld.com-on érdemes szétnézni, speciálisabb programokért mint a szar alcohol és társai (erre a célra). -
WiLDoR
tag
Sziasztok,
Az érdekelne, hogy PSX cd-ket lehet-e másolni simán a Nero cd-copy funkciójával, vagy esetleg valami más spéci módszer kell-e hozzá?
Ha nem lehet sima cd-copy-val, akkor hogyan?
(csak azért érdekelne, mert vettem pár psx cd-t, s biztonsági mentést akarok róluk csinálni :) )
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest