Hirdetés
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egnatt
csendes tag
válasz
formula01 #75936 üzenetére
Hello,
Kb 2 hete vettem át. Eredetileg kértem hozzá plusz egy fehér kontrollert, egy töltő állomást és egy hosszabb kábelt is. A fehér kontroller helyett egy feketét kértem amikor hívtak. A kiszállítást GLS végzi, velük tudtam egyeztetni a kiszállítasról, igaz nekem csak 1 nappal kellett eltolni. Az volt a benyomásom, hogy rugalmasan kezelik a dolgokat, illetve régebben olvastam itt, hogy nincs kötelező kontroller rendelés a KV-nal.
Még annyi, hogy az eredeti rendelésben szereplő árak helyett a jelenlegi árakat alkalmazták, ami így olcsóbb lett nekem. -
egnatt
csendes tag
Huhh, köszönöm mindenkinek a gyors választ.
Majd nézek gameplay videókat, hogy milyenek. Ezeket mind lehet egyszerre ketten játszani?
-
egnatt
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap jött meg a konzol, de annyira nem vagyok képben a PS játékokkal. Tudnátok ajánlani 8-10 éves gyerekeknek szóló játékokat? Az sem baj, sőt még jobb, ha kooperatív.
Előre is köszi! -
egnatt
csendes tag
Csak TÁJUL akik még várják a hívást a KV-tól, hogy engem ma délelőtt hívtak. 02.25-i rendelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest