- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
válasz
RetroJack #82880 üzenetére
Mivel HDMI 2.0 csatlakozók vannak rajta, ezért a 4K jelet max 60hz-en tudja fogadni, 120-at csak FullHD-n tud. Youtube-on keress rá hogy tesztelték-e PS5-tel és tudja-e a 4K jelet fogadni. Emlékeim szerint tudja, mert nekem is a látótérbe került ez a monitor amikor nézelődtem.
Másik biztos választás (ami nekem is van) LG 27GL 850. Sznitén fogadja a 4K jelet 60 fps-sel, gyönyörű éles a kép. -
Xaels
félisten
válasz
RetroJack #63272 üzenetére
Nézd, én elég sok féle játékkal játszom és nem csak AAA kategóriában. Szeretem a twin-stick shooter-eket is és egy rahedlit játszottam az Alienation-nel is ha már felhozták. Szerintem nem véletlenül nem erőltették eddig bele ebbe a kategóriába ezt a fajta megközelítést. Mondjuk HDR-ben lehet jobban átjönne, de nekem ez sok. Rengeteg részlet van amiről elveszi az ember figyelmét, mondjuk lesz jópár alkalom mindent szemügyre venni. Minden halál után előlről, "pucéran" nekiugrani, sokaknál fogja kiverni a biztit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged