-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Kb ez olyan érzés volt mikor megkapod a Ferrari kulcsát, benne is ülsz, be is indítható, de be van zárva a kurva garázs ajtó!
Na valami hasonlót éreztem mikor végre kész lett karakterem, cirka 2.5-3 óra szöszölés után!
Nem tudom nekem itt valami bűzlik, szerintem nem akarták megmutatni a demót, gondolom simán beesik 28-27fps alá is! (ahogy láttam YouTube - on valamilyen csatornán)
Szerintem okkal van, volt ez! (addig meg szépen a csalogató megvolt, és megveszik az emberek, de ne legyen igazam!)
Vagy kétlem ha írta vedd meg, de talán jövőhét pénteken meg jönne egy játszható demó!? (Bár nem hiszem! )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged