Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz #45378816 #78887 üzenetére
Csak hogy hozzá szoljak a témához, ha a gyerek leleményes hidd el megoldja ő.... tudom, engem is sokmindentől "óvtak", de loptam csaltam hazudtam nekik egy idő után. És az lett a vége hogy nem nagyon beszélek velük csak ha van valami. Egyszer gépfejlesztést úgy csikartam ki, hogy mondtam szeretnék 3d studiozni meg minden és azt is tettem előttük =) tutorialt csinálgattam, meg persze érdekelt valamennyire, de csak egy ürügy volt.
Gondolom nem ezt szeretnéd, ha a gyereked csinálná....
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
boost
addikt
Előbbihez kapcsolodóan pont ma volt egy cikk, hogy mekkora hiány van informatikusokra, és míg déleklet-ázsiában a fiatalok 75-80%-a lenne informatikus, nálunk ez 8%.
Magamról tudom, hogy ha nem találkoztam volna anno fiatalon videójátékokkal (C64, PC), biztos hogy nem leszek informatikus, hisz eredeti szakmám gázkészülékszerelő, mert rossz tanuló voltam (nem érdekelt amit tanítottak általános suliban) és ha szüleim nem győzködtek, hogy ha ez a hobbim, estin érettségizzek le, csináljam meg a fősulit nappalin, (3 évvel idősebb voltam, mint a többiek, mire oda eljutottam, viszont itt már érdekelt, amit tanítottak), valszeg sose lett volna belőlem informatikus programozó, üzleti intelligencia konzulens, aki azzal foglalkozik, ami a hobbija, és nem életunt gázkészülékszerelő, rosszabb esetbe valami kulimunkás külföldön.
Szóval szerintem a videójáték egy kíváló kapudrog egy tiszta, fizikailag nem megerőltető, és kiemelten fizetett szakmához.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Szerintem azért tervezed, hogy 13-14 éves koráig nem játszhat, mert nincs még gyereked.
Egy csomó dolgot leírtam ide, aztán kitöröltem. Röviden: Ez pont olyan, mintha azt mondták volna, mikor megszülettünk, hogy 14 éves koráig nem nézhetünk tévét.
Én mondjuk a videójátékot többre értékelem, mint a hasonló korhatárú tévéműsorokat. Előbbibe legalább tudod irányítani a történést, hozzáadod magad az élményhez, utóbbit meg csak szimplán fogadod.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Nekünk gyerekkoromba nem futotta sem NES-re, sem egy 286-osnál jobb gépre. Mindig irigykedve nèztem, hogy másoknak van. Pedig màr kb. 6 éves koromtól rajongtam a videójátékokért. Volt kínai masinám Marioval, és ennyi. Kb. 10 éves korom óta játszom renszereseb, akkor még régebbi PC-s címekkel (Civilization, GTA, Warcraft...ezeknek az első részei.) 15 évesen az első fizumból PS-t vettem. Azóta is megmaradt a játék. Utána volt PC, PS2 kimaradt. Ráadásul itthon látják a gyerekek, hogy mit csinálok. A legnagyobb 4 éves. Tabon jàtszik, 1 éve próbálta először a PS-t. Ettől függetlenül gyurmázik, labdázik, fest, rajzol, babázik...stb. Szerintem fontosabb, hogy a digitális dolgokkal is tisztában legyenek. Ez ma már a világunk része. Amíg heti, kétheti egy alkalommal leülünk játszani együtt, addig nincs ezzel gond.
-
Wlac
Ármester
A dolog nem ennyire fekete vagy fehér. Mert oké, tizenöt éves korára már lesz annyi esze, hogy helyén tudja kezelni a játékot, csak éppen az előtte lévő tíz évben fog kimaradni az összes beszélgetésből, ahol szóba jön a dolog - már pedig az általános iskolában még inkább ez a téma, mint a csajok, kocsik satöbbi. Ez már tizenöt éve is így volt, azóta pedig még inkább elterjedtek az elektromos bisz-baszok, szóval hatványozottan igaz.
Szerintem nincs semmi baj, ha a gyerek játszik, csak a korának megfelelő dologgal tegye. Ezek a Disney cuccok tökéletesek erre (bár anyagilag valóban nagyon odacsapnak), LBP szintén, bár gyerek mellett én inkább a Nintendóra repülnék rá. Jobban rámegy a local multiplayerre, ami megsokszorozza az élményt.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest