-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz Lackooo84 #270699 üzenetére
Úgy csináltam én is, de forrasztás közben pár helyen szépen megsütöttem a lapot a remegő kezemnek hála. Gond nélkül ment utána, de szerintem sokszor nem tudnám ugyan ezt a műveletet elvégezni rajta. Plusz nem mindenhonnan jött ki csak melegítéssel az ón és ezekre a részekre a forrasztóval rá kellett melegíteni... Van amelyik kormolódást szépen le tudtam utána takarítani, de olyan is volt ami biza szépen beleégett a lapba. Én nem ajánlom hogy ezzel bárki olyan próbálkozzon akinek semmiféle forrasztási tapasztalata nincsen. Utoljára én is diák koromban forrasztottam, és úgy jöttem rá hogy a kezem már nem a régi.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
zojjektum
senior tag
válasz Lackooo84 #270699 üzenetére
Ha ezt tudom és nem csak a youtube-os videóknak hiszek+lidl-ös forrasztópákával szívatom magam akkor 1 kontrollerrel beljebb vagyok Viszont a második illetve 3. konti hibátlan lett ezzel a szerszámnak nem nevezhető valamivel is, de veszek egy hőlégfúvót ezen információ után az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok