Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz cyberkind #267463 üzenetére
Ebben a generációban nagyon kijött hogy kellenek a rendezők, a normálisabb főnökök mert túl sok a munka.
A 7-8 éves fejlesztési időt nem tudom hova tenni. Én erre nagyon ki vagyok akadva, mert ha még jó játék is lett volna, hát 7 év alatt illene annak lennie. Csak akkor tényleg jön a kérdés hogy tartalmas, jó játékhoz 7 év kell?
Szerintem 3-4 év alatt ha nem sikerül, már nem is nagyon fog. (ebbe a CP-ben sincs több!)
Azt látjuk hogy exkluzívoknál kell a több idő, hogy olyan legyen amilyen. Egyedül a Days Gone hasalt el kicsit, de az még kezdő stúdió, de az is milyen eszetlenul jól néz ki azon a vason.Nagyon elvannak rontva ezek a projektek az biztos, mer a Ubisoft meg szarja ki magából évente ezeket a játékokat, úgy hogy ha lenne nekik is még rá 1-2 évük lazán tudnának komolyabbakat alkotni. De akkor se 7 év. (3-4 év)
Ennyi idő alatt ebben a mai felgyorsult világban rengeteg minden történik! Ezek meg levannak ragadva! -
Lefty
addikt
válasz cyberkind #267463 üzenetére
Orulok ha neked tetszik, ha neked bevalt.
Az a baj, hogy engem mar nem is bugok zavarnak, azokkal ugy ahogy lehet jatszani. Hanem minden mas... A jatek fizikaja sokszor irto fura, az NPC AI az valami egeszen elkepeszto, egyes animaciok (pl. autoval vizbe zuhanni kogagyi, autok torese), rendorok az ember moge spawn-olnak, a vezetes borzaszto, interakciok hianya, ez az open world csak egy humbug igy. A story az eddig amugy tetszik, csak kozben ezek meg idonkent nagyon demoralizaloak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Ukrajnai háború
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Környezetvédelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest