Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
válasz
tepenzed #56000 üzenetére
Ilyen árak mellett én kifejezetten érdeklődök a warez iránt, de ezt csak halkan jegyzem meg
A kérdésed teljesen jogos, én sem értem
Állítólag amúgy valami brazil gyerek egy raspberry pi-vel feltörte a ps4-et, de ez még igen kezdetleges állapot! Az amúgy oké, hogy a legolcsó verbatimos lemezzel nem fog futni egyik játék sem a másolásvédelem miatt, de kiváncsi vagyok én is, erre a védelemre. Amúgy abban biztos vagyok, hogy ha egyszer fel lesz törve a ps akkor a Sony kibannolja majd az összeset és téglának lesz maximum jó a gép...
-
KOHO
senior tag
válasz
zoltannagy #55651 üzenetére
Nekem is annyi volt az update
Úgy tudod elkezdeni, hogy amikor elkezdi betölteni a single story módot akkor megnyomod a négyzetet!
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, a ps4-en lehet háttérképet beállítani vagy kötelező, hogy ez az alap, egyszínű háttér maradjon?
-
KOHO
senior tag
Csináltam is gyorsan egy usa accountot, van 7 nap trial PS NOW, azt gyorsan ellövöm!
-
KOHO
senior tag
PS Now magyar profillal még nem érhető el ugye?
-
KOHO
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #55426 üzenetére
Esküszöm, hogy egy pillanatra azt hittem a Godzilla feje láttán, hogy ez egy kutya.. Nagyon gáz, igénytelen indie játék ez szerintem
-
KOHO
senior tag
Tehát akkor srácok a DLC-k fizetősek a teljes verziónál a Driveclubban? Pl a Redline, Torque, Lamborghini, Velocity stb....
-
KOHO
senior tag
válasz
cyberkind #55399 üzenetére
A legrosszabb az egészben az, hogy minden ezen a tetves PSN-en keresztül megy, szóval az összes multi lehetőség kilőve, még fifázni se tudok! Ez rohadt idegesítő! Amellett, hogy nulla a letöltési sebesség, még játszani se lehet! Hát menjenek már a p*csába komolyan mondom! Számoljuk már összes hogy egy 3 hónapos PLUS előfizetés alatt hány nap kiesés van...
-
KOHO
senior tag
Most komolyan megint szarakodik a PSN? Hihetetlen, hogy minden héten legalább 2x 3x összeomlik az egész kóceráj! Nem igaz, hogy nem tudnak ezzel kezdeni valamit... Nem tudnak megtervezni egy normális redundáns rendszert?
-
KOHO
senior tag
Szia, tudom, de szerkesztési időn kívül voltam, már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásomat!
Nem lemezesen van meg a játék, hanem akciósan vettem meg 7690 forintért, mivel volt plus előfizetésem! Tehát ez a DriveClub Ps Plus Edition Full verzió...De ezek a DLC-k mind fizetősek nekem a játékban...
-
KOHO
senior tag
Meg az autóknál is van egy csomó ami nincs aktiválva és azt mondja, hogy vegyem meg... Létezik az, hogy a fullos verzió is ilyen kevés pályát és autót tartalmaz?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Én megvettem a DriveClub Playstation Plus Edition-t, de nekem ez nagyon kevésnek tűnik! Olyan értelemben, hogy pl a DRIVE/TOUR részben csak az első 4 event sorozat játszható, a többit mind meg kell venni a storeból kemény pénzért... Ez hogy létezik? A fullos verzió van meg nekem, nem pedig a trial...
-
KOHO
senior tag
válasz
Dawide@axele #55362 üzenetére
Vicc amit leművelnek...
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy meg lehet-e itt ilyet osztani de elmondom a véleményemet az 576-ról! Ez egy lehúzó bagázs! Értem én, hogy a mai világban mindenki siker és profit orientált, de ez a cég kifejezetten undorító! Bementem tegnap hozzájuk, hogy vegyek 3 havi plust, erre ilyet szólnak, hogy 5 ezer forint... Csak pislogtam mint hal a szatyorban! A plus a megjelenése óta 4500 forint mindenhol, de ők 5 ezerért adják
Ki is fordultam egyből! A másik amivel kiverték nálam a biztosítékot, hogy a legutóbb 5 ezret akartak adni a fóliás BloodBorne-ra
Na mondom oké, soha többet...
-
KOHO
senior tag
Soha nem értettem, hogy miért akarja valaki állítva tartani a gépét... Az xboxnál is azért karcolódtak össze a lemezek, mert állítva tartotta a sok buta...
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, a júliusi Plusról lehet tudni valamit? Akár pletyka szinten is?
-
KOHO
senior tag
Nálam is katasztrófa a letöltési sebesség! 100/100as digi nettel 24 órát ír vissza
Jó mondjuk én wifi-vel töltök, mert nem ér el a gépig a kábel, de akkor is, ez katasztrófa... De nem csak a DriveClubnál, hanem az összes eddig letöltött játéknál ilyen retek szar volt a sebesség!
-
KOHO
senior tag
Egyik oldalon azt írják, hogy kell majd előfizu, máshol nem...
Örömteli nap a mai a PlayStation Plus tulajdonosoknak, hiszen a Sony jó pár hónapnyi késlekedés után, ma végre nyilvánosságra hozta a Driveclub PS Plus változatának megjelenési dátumát. A tavaly októberben elstartolt közösségi élményre építő autóversenyes játék, egy karcsúsított, kb. az alapjáték 20%-át tartalmazó változata lesz elérhető holnaptól ingyen és bérmentve azoknak, akik a letöltés pillanatában PlayStation Plus tagsággal rendelkeznek (a későbbiekben már akkor sem lesz szükség az előfizetésre, ha játszani szeretnénk a játékkal).
-
KOHO
senior tag
Megtaláltam a választ a kérdésemre
-
KOHO
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy Moby kolléga mindenkinél mindent jobban tud?
Ilyen csókát...
-
KOHO
senior tag
Meg tudja erősíteni valaki IDave állítását a DriveClubbal kapcsolatban?Ha megveszem 7690 Forintért akkor is csak addig tudok majd vele játszani amíg érvényes az előfizetésem?
-
KOHO
senior tag
Mit jelent ez a Ps Plus Edition? És miért ennyibe kerül?
-
KOHO
senior tag
Jól látom azt, hogy plusosoknak 7690 a DriveClub?
-
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
A ps4 hardvere a gyenge a Witcherhez és azért szaggat vagy mert rosszul van optimalizálva?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Most komolyan 1 pályából áll ez a Metal Gear Solid Ground Zero? Komolyan beadtak plusba egy ilyen demot?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, van kedvetek Fifázni?
Ha igen akkor vegyetek fel barátnak: Roorszag
-
KOHO
senior tag
Böngészésnél nem lehet használni a tapipadot? Mert nekem böngészésnél nem működik, csak szöveg bevitelkor amikor pedig teljesen felesleges! A fényerejét vagy akár a színét lehet módosítani? Az rendben van, hogy másik felhasználóval másik színe lesz, de nem lehet állítgatni amúgy manuálisan?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy itt lehet-e ilyet kérdezni, de van olyan itt közöttünk (magamon kívül), aki már megunta a GTA V-t és megszabadulna tőle?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Megvettem a gépet, Bloodborne bundle és azt írják, hogy 14 nap ps plus tagság is jár hozzá! Azt hogyan tudom aktiválni, mert semmilyen kártyát nem találtam a csomagban! Ja és mi van akkor ha már voltam plus felhasználó régebben?
-
KOHO
senior tag
Tudom, hogy a gugli a barátom, de ti biztosan sokkal jobban tudjátok mint ő! A playstation app-ban található ps4-es rész, (second screen) mire jó tulajdonképpen? Lehet játszani a telefonon vagy mi?
Pl itt van egy remote play-es videó. Ez csak akkor működik, hogyha a controller egy légtéren belül van a ps4-el? Nem lehet valahogy összekombinálni a telefonnal a controllert és neten keresztül azzal irányítani a gépet?
Így gyakorlatilag egy hordozható konzol lenne a ps4+telefon
-
KOHO
senior tag
Melyik az a játék szerintetek amelyik kötelező vétel? Gta? Driveclub?
-
KOHO
senior tag
Mi a gond amúgy a Bloodborne-al?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Holnap ps4 tulajdonos leszek, tudnátok némi tanácsot adni? Mire érdemes odafigyelnem? Jár a csomaghoz a Bloodborne valamit 2 heti ingyen ps plus előfizetés, a Metal Geart ,,gyorsan" le is kapom majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest