Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Az emberek manapság kb. megtagadják a PC fejlesztést és követelik hogy 10 éves hardveren fusson minden. Szóval semmi értelme kiadni egy PS3-t modern gépigénnyel.
Bár a hanyatló nyugaton valószínűleg más a helyzet, ellenben én elképedve figyelem, hogy milyen árak repkednek a hardverpiacon...Nyilván nem a Magyar helyzetet veszik alapul a fejlesztők, mondjuk szerintem értelmetlen is lenne. Vagy akkor az amerikai hw eladások kicsit visszaesnének. Azért az, hogy egy "rendes" játékgépet kb 4-600.000-től lehet összerakni?!?!?!

Könyörgöm! JÁTÉK GÉP!! A kölök b*ssza el az idejét vele otthon (nyilván nem csak!) és bő 1-4 havi fizetésbe kerül?!?! S akkor legyen az, hogy 1,5-2 évente ezt ki kellene adni, hogy az új patch is hozza az FPS-t? Nem arra megy véletlenül a világ, hogy egyre hatékonyabban bánunk az erőforrásokkal?? Mert ez sem az expanenciálisan emelkedő árakon, sem pedig az utolérhetetlen teljesítmény-követelményeken nem látszik...Hogyne, az elképesztően gyönyörű grafika nyálcsorgató... Viszont anno a MOHAA (Win'98) alatt nagyobb játékélményt szereztem, mint ebben bármikor. Pedig az pixelháború ehhez képest.
Szerintem a játékélményt nem elsődlegesen csak a 200fps-sel futó 4k ultra felbontású grafika adja... Bár itt lép be az értékítélet. Van akinek igen...Amúgy én üdvözölném a PS3-at amikben már több víz és vízi járművek is vannak.
S legyen akkora a térkép, hogy gyalog tartson kerek 1 órát az átlóban futás! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

S legyen akkora a térkép, hogy gyalog tartson kerek 1 órát az átlóban futás!