Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01

veterán

válasz Shing #3216 üzenetére

Paul (új programozó tavaly óta) irtózatosan jó munkát csinált a SOE-féle spagetti kód kijavításával. Több száz ezer sornyi kódot törölt(ek?-két programozó van a teamben) és rengeteg backend fejlesztést hajtottak végre hogy a speciális alertek létrehozhatók legyenek (pl. anomáliák vagy az új kortiumvadászat). Én most nagyon de nagyon vissza akarok menni a játékba, sajnálom, hogy cloud PC-vel gyatrán működik :( Amit a mostani 6 fős fejlesztőcsapat csinált az elmúlt 1-1,5 évben, azt az SOE szárnyai alatt se tudták megcsinálni éveken át. Szerintem bőven van még ideje a játéknak, ha a new player experience-t rendbe raknák és beletolnának egy kis marketinget, akkor lehet jobb jövője lenne a játéknak. Jelenleg ez a terv 2019-re a mostani kontentdömping után, úgyhogy én reménykedek :)

Szerk...

PS: Arena szerintem hatalmas baklövés volt, most pedig az Apex Legends egy hatalmas pofon volt DBG-nek. Respawn a Titanfall 2-féle folyékony harcászatot nagyon jól népszerűsítette battle royale formájában. Eszméletlenül jó egyszerűen a lövöldözés, a mozgás benne.

A Planetside 2 szerintem nagyon ideje előtt van, nekem nagyon úgy tűnik hogy MMOFPS jövő felé haladunk (lásd: battle royale népszerűségének bedurranása az aréna lövöldék után - az embereknek tetszik a több játékos, nagyobb pálya). Ez lesz a következő nagy durranás szerintem, ha már mindenki unja a battle royalet.

Új hozzászólás Aktív témák