- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
lehet hogy nem mindenki offol, de en annyira paraztam hogy elkurodott a kartyam hogy egy offot se akartam hiddel :). imadom ezt a kartyat mer eleg durva dolgokra kepes, foleg igy atirt biossal es buzinagy bordaval, ventivel meg pluszeg 8 centis ventivel megtamogatva oldalrol :)
nemertem hogy hogyvolt az neked hogy rajtavolt a gpun es utanna ragasztottad a lesarkazasvedore.. nekem full egy szintbe van ill lehet hogy egy halovany filmretegnyi vastagsaggal magasabban van a lesark.vedo, de azt kiegyenliti a szepen felvitt hopaszta -
Fawkes
őstag
Nekem is csak azért folyt rá mert a borda már fönt volt a gpun és úgy csináltam a lesarkvédő odaragasztást és olyan 2mm helyem volt...De így is egy csepp ami lefolyt a gpu köré...Jah és nyiltan megmondhattad volna nem mindenki offol és ajánlom mindenkinek ezt a ragasztást!
-
hcol7
senior tag
ja hat epp ennek orulok hogy nem vezetett.. csak iűzgultam milesz, es amig nem derult ki otthon hogy mivan, nem akartam leirni a konkret esetet mer csak szetoffoltak volna :))
nekem nem ment a nyakra semennyi, b@szottul odafigyelve csinaltam, csak a kezem lett olyan amit nem vettem eszre es megfogtam
de teny es valo faszan tartja, gpun meg hopaszta rendesen, szal erintkezessel sincs gaz . 390 ig feltok menni hibazas nelkul (gpu) -
Fawkes
őstag
Én is ragasztottam bordát egy ati gpu lesarkvédőjére.És nem lett semmi a gpu-hoz még odaragasztottam a lesarkvédőt hogy tuti ne essen le és kicsit ráfolyt a nyákra.Semmi gáz nem lett amúgy sztem nálad épp az volt a gond hogy nem vezetett így nem jutott át a lábon az áram.
-
hcol7
senior tag
jahh azt eszrevettem...
egyebkent elmondom mi volt..
azzal ragasztottam a bordat a gpu ra (nyugi a lesarkazasvedore ment csak finoman ragaszto, nem a gpu ra :D )
lehet hogy aztmondjatok hulyeseg, de nekem tokre bevalt, tartja rendesen, sokszor hurcolom a gepet csomagtartoban (sajnos) es meg a thokoly n se esett le egyszer se (az megin mas kerdes hogy egeszeben veve szar ez a razkodas a gepnek, de mots a ragasztorol volt szo)
naes egyik este lekellett szednem, visszatettem, es utanna nem ment, nem bootolt be.. aztan eszrevettem hogy hulye modon pillanatragasztos kezzel megfogtam a kartya labat es vekony ragaszto filmreteg lett rajta. utanna probaltam levakirgalni, es ugy sem ment, es ezert kerdeztem hogy vezet - e (szal ebben az esetben ha vezetett, akko az a szarabb, mert osszezart volna x labat) , dehat utolag (meg ahogy mondtatok) kiderult hogy nem vezet.. szal megkonnyebbultem, es nekiestem finoman finom smirglivel a labanak, lejott a ragaszto, es lass csodat a vga megy faszan..
szal koszi, es ahogy igertem elmeseltem miert volt a szred :) -
Vigneau
félisten
Vezetni nem fog, viszont szigetelőnek tökéletes.
-
törölt tag
Hát nem!!!
De van egy cég loctite aminek van egy hűvezetős ragcsija.Esetleg keresd náluk.Van boltjuk bőven.
Én egy nagyipari cégnél dolgozok és ott használjuk ezeket sajnos nem mindehol lehet forrasztgatni és azért van a pill ragasztó. -
KriszBoy
senior tag
Szerintem nem! De miért is vezetné? Hogyan jutott egyáltalán eszedbe? :F
-
hcol7
senior tag
nahh a kerdes adott, szerintetek igen vagy nem ?
Aktív témák
Hirdetés
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest