- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Dr.Burn
őstag
Kicsit pontosabban. Tegyükfel hogy van egy warez oldal. Aki kifizetti a pénzt az kap egy felhasználó nevet meg egy kodot. És azzal a kodal és felhasználói nével csak ő léphetbe. És csak ő tölthet. Ezt hogy lehetne megcsinálni phpbe? A felhasználói név az lehet egy az összes usernél csak a kód ne legyen.
-
Dr.Burn
őstag
Azt hogy lehet megcsinálni hogy mondjuk az oldalról aki bejelentkezik a saját accával az tudjon letölteni? De 1accountal csak 1ember léphessen be.
-
Darth_Revan
veterán
khhm,nemtodja valaki,hogy fent van-e a neten a PHP 24óra alatt nevű kis könyvecske...igen fent van,mert megtaláéltam,de ott halott linkvolt már mire észre kaptam,hogy le kellene szedni:(((
Tod valaki 1 weblapot ahol fent van ? -
Fr4G
aktív tag
Lenne egy kerdesem... hogy lehet az elerni, hogy egy oldal meghivasakor (magyarul mikor megnyitja a felhasznalo), azonnnal elinduljon egy letoltes (termeszetesen csak a dialogus, ami megkerdezi). Meta refreshel probaltam, de azzal nem megy.
-
supercow
őstag
válasz
burgatshow #94 üzenetére
<?
$filename = ''ie.jpg'';
header(''Content-Type: */*'');
header(''Content-Disposition: attachment; filename=''''.$filename.'''''');
set_magic_quotes_runtime(0);
readfile($filename);
flush();
exit;
?>
Ezzel képtől kezdve mindent le tudsz töltetni a böngészővel, a $filename=''....'' -be teljes útvonallal add meg a letöltendő fájl nevét. A $filename változót be is adhatod neki, pl. a fenti kódot elmented letolt.php néven (a $filename=... sor nélkül) és meghívod úgy, hogy letolt.php?filename=enyem.cfg.
Vagy keress rá google-ban a ''php force download'' kombinációra, több megoldást is találsz. -
burgatshow
veterán
Köszönöm azoknak akik kiszámolták nekem!
-
biker
nagyúr
csak egyet: olyantól, aki most kérdezi, mi is az a php, és hogy fut le, ÉN nem feltételezem, hogy bekonfiguráljha az apacsot, amiről egyenlőre csak kérdezi, mi is az.
tudom, hogy be lehet állítani így, de ez nem default, ezért nem illik ilyet híresztelni.
ezért mondtam, ezzel megkavarods a kezdő lelkét -
lesaux
veterán
de többnyire inkább lassabb
Ez azért nem teljesen így van. Szépen fölé van lőve minden ADSL-szolgáltatónál. Letöltés megy 400 kbit/sec sebességgel, a feltöltés meg 64 helyett jóval többel.
Bárki kipróbálhatja, ha Wincommanderrel feltölt egy file-t akárhova, közben kiírja a program, hogy hány kilobyte/sec a sebesség. 12 és 13 között fog ugrálni. -
azzio
aktív tag
válasz
burgatshow #98 üzenetére
384 kbit = 384 * 1024 bit = 393216 bit = 49152 bájt = 48 kbájt (ez a letöltés)
64 kbit = 8 kbájt (feltöltés)
ez a 384/64-es adsl-re vonatkozik, és elméleti érték. néha ennél több is tud lenni, főleg, ha tömörített az adatkapcsolat, de többnyire inkább lassabb. az 512/128-as adsl-nél duplája az elméleti feltöltési sebesség.
Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest