Aktív témák
-
S.P.Q.R.
csendes tag
Értem kinek mi
Bár szerintem igazábol attol függ ki mit szeretne csinálni, pl aki linuxon akar fejelszteni az valószinüleg nem fog az M$ .Net keretrendszerére támaszkodni. Aki tanulni szeretne programozni annak jó a PHP nagyon is szerintem, bár manapság ilyen célra sajnos a Pascal és a Visual Basic elterjedt... Ritkábban ANSI C Tudom mert ezt én is végigjártam egyszer. Csak azt mondom sok dolog úgy is megközelíthető, hogy nem magára a nylevre akarok támaszkodni mint egy mankó hanem inkább általános elvekre és algoritmusokra és majd utána mankózok
Nah én igy értettem a hasonlóságot
Természetesen nem kötelező velem egyetérten, kinek mi tetszik
Amúgy én sem avgyok elvakult PHP-s szoktam javazgatni is, bár momentán épp azon gondolkozok, hogyan tudom az online szótáramból cd-n kiadható offlinet késziteni.
Ehhez lehet Javat fogok használni
végülis több módja van, hogy prog. között kapcsolatot teremetsünk(PHP és C# közt oldottam meg közvetitő elemként XML-t használtam) Tehát hogy összegezzem mondanivalóm, én szeretem a platfromfüggetlen cuccokat, és a sok sok problémát. Mármint megoldani
Mindamellet nem zárkózom el egyetlen nyelv és keretrendszer vagy technológia elől sem és mindenkit tisztelek aki valamelyiket szereti
utóirat: Például mindig is akartam OpenGL programozást tanulni de sosem volt rá lehetőségem
Remélem egyszer majd lesz
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest