Aktív témák
-
S.P.Q.R.
csendes tag
Üdv mindenkinek
Ezt a topicot arra szánom, hogy megvitassuk ki és milyen PHP-s projektben vesz illetve vett részt. Milyenek a tapasztalatok, mik a kilátások stb...
S hogy legyen miről beszélni én el is kezdeném:
Én bizony most faipari szótár motort irok(több más kollegámmal együtt)
Bár ez a kifejezés szótár nem igazán tökéletes, mert valójában egyfajta tudázbázis lesz 4 nyelven. Mindenféle a Faiparban előforduló szakkifejezést viszünk majd fel mindezt magyar, német, angol, szlovák és talán román nyelven. Bár a szeptemberi átadásra csak a magyar és német lesz kész kb 1000 szóval. A szavakhoz kapcsolódik még jelentés is továbbá kategória, és ezen fellül képgaléria személyek irodalmi hivatkozások, linkek szinonimák stb.. Ezen felül ha egy konkrét tárgyról (pl asztal) van szó annak minden része és tartozéka is fel elsz tüntetve.
A szavak között pedig keresni lehet a felület és a keresés nyelve pedig tetszés szerint megváltoztatható(gombnyomásra).
Ez lenne az én nagy projektem, igazábol az első komolyabb amiben részt vezsek, remélem több ilyen is jön még. A tapasztalataimat tekintve sajnos nem túl jók, már ami a csapatmunkát illeti(pl nem ragaszkodtak hogy evoluciós vagy vizesés modell szerint fejlesszünk igy nehéz volt összehangolni a csapatot) A projekt managerünk pedig idő közben lecserélődött, az adatok meg késnek. Gondolom máshol is igy van ez, de azért nem adom fel
Nah dióhélyban ennyi lenne, szivesen várnám ki milyen projektben vesz most részt(PHP-s elsősorban de persze más nyelveken vett projektek is érdekelnek)
Jó fórumozást kivánok
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- Gitáros topic
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest