Aktív témák

• S.P.Q.R.

csendes tag

Üdv mindenkinek :)

Ezt a topicot arra szánom, hogy megvitassuk ki és milyen PHP-s projektben vesz illetve vett részt. Milyenek a tapasztalatok, mik a kilátások stb...
    S hogy legyen miről beszélni én el is kezdeném:

Én bizony most faipari szótár motort irok(több más kollegámmal együtt)
    Bár ez a kifejezés szótár nem igazán tökéletes, mert valójában egyfajta tudázbázis lesz 4 nyelven. Mindenféle a Faiparban előforduló szakkifejezést viszünk majd fel mindezt magyar, német, angol, szlovák és talán román nyelven. Bár a szeptemberi átadásra csak a magyar és német lesz kész kb 1000 szóval. A szavakhoz kapcsolódik még jelentés is továbbá kategória, és ezen fellül képgaléria személyek irodalmi hivatkozások, linkek szinonimák stb.. Ezen felül ha egy konkrét tárgyról (pl asztal) van szó annak minden része és tartozéka is fel elsz tüntetve.

A szavak között pedig keresni lehet a felület és a keresés nyelve pedig tetszés szerint megváltoztatható(gombnyomásra).

Ez lenne az én nagy projektem, igazábol az első komolyabb amiben részt vezsek, remélem több ilyen is jön még. A tapasztalataimat tekintve sajnos nem túl jók, már ami a csapatmunkát illeti(pl nem ragaszkodtak hogy evoluciós vagy vizesés modell szerint fejlesszünk igy nehéz volt összehangolni a csapatot) A projekt managerünk pedig idő közben lecserélődött, az adatok meg késnek. Gondolom máshol is igy van ez, de azért nem adom fel :D :D :D

Nah dióhélyban ennyi lenne, szivesen várnám ki milyen projektben vesz most részt(PHP-s elsősorban de persze más nyelveken vett projektek is érdekelnek)

Jó fórumozást kivánok :R

Aktív témák