- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuDicsento
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11474 üzenetére
Szia, köszönöm válaszod. Jó hogy ráébresztettél, de sajna nem oldotta meg a problámát és rendesen volt amúgy írva, de most be is kapcsoltam. Na mind1 már kijöttem a gyakorlatból. Egyébként nagyon klassz kis dolog, annó szedegettük meg írkáltuk össze: 91.146.138.47/info.rar
-
DuDicsento
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, van egy ilyen problémám:...http://212.16.145.119/info/ Kiír pár infót a gép állapotáról, ram/cpu/tárhely... miután újra raktam a wint, és új is a xampp-om ezt csinálja -.-" flush on(php.ini) és ugyan az... http://212.16.145.119/phpinfo.php/ Van valami ötletetek? Köszönöm! (nyilván nálam fut a webserver, ha épp nem elérhető akkor fordf50@freemail.hu -ra is írhat valaki akinek van ötlete, illetve időt szakít a problémámra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest