Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolio1
tag
Sziasztok mindenkinek!
Segítséget kérnék. Hobbi szinten készítettem egy oldalt, joomla alatt, benne egy virtuemart, 480 termékkel.
Nemrég "ráébredtem" arra, hogy sima HTML oldalt sablonból sokkal egyszerűbben tudok csinálni, azt a részét meg is csináltam. Viszont szeretném dinamikussá tenni, a joomla adatbázisából pedig a termékeket megjeleníteni az új oldalamon.
Ez nem webshop, szimpla alkatrész katalógus. Viszont a php-t, akárhogy is próbálom, nem tudom megtanulni.
Valaki foglalkozna e a dologgal, és mennyibe kerülne egy ilyen "bővítés"?Üdv, Roland
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest