- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HP notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Van a WordPress-hez egy jó kis plugin, mely a sidebarba integrálja a registration form-ot, tehát rögtön lehet regelni nagyon könnyen, kikerüljük az alap WP reg form-ot. Azaz csak kerülnénk, mert a Regisztráció gomb után (ha sikeres a reg, akkor is!) továbbít a wp-reg oldalára, amit vagy szeretnék elkerülni, vagy úgy lenne jó, ha új oldalban nyílna meg.Az egész kódot nem akartam betenni, de kikerestem (a szerintem) problémás részt:
function the_registration_form($args=null) {
$register_button=__('Register');
if(isset($args['register_button'])) $register_button = $args['register_button'];
?>
<form class="registerform" name="registerform" id="registerform" action="<?php echo site_url('wp-login.php?action=register', 'login_post') ?>" method="post">Szóval azt szeretném elérni, hogy a feketével kiemelt oldal új oldalon nyíljon meg.
Előre is köszönöm a helpet! -
Narancs
őstag
válasz
PazsitZ #4723 üzenetére
Igen, azok teljes html oldalak, amiket behív a parancs a középső div-be. Ha csak a body részt hagyom meg, ahogy az oldal ajánlja akkor a hibák száma felugrik 20-ról negyvenre. De így reggel friss fejjel belegondolva igazad lehet, vmit nem jól csinálhattam mikor kiszedtem a htmlt. Köszi a segítséget, megpróbálom még kijavítani az eredeti oldalt, ha nagyon nem megy akkor mehet Quentin tanácsa...
Köszi a segítséget mindenkinek, előre is, mert szvsz fogok még feltenni hülye kérdéseket
-
Narancs
őstag
válasz
Sk8erPeter #4715 üzenetére
Mert már ott van a tárhely és domain, jövő márciusig kifizetve
Amúgy mennyit számít SEO-nál a teljesen valid oldal? Mert bakker, ahogy a dolgok jelenleg állnak, én nem tudom másképp megoldani a kis alap menümet, mint PHP GET-tel, amit a validátor nagyon kifogásol. Ezért akartam WP-t, valami nagyon személyre szabható témával (pl Atahualpa), mert az tuti valid lenne, csak nem tudom mennyit számít ez, mert ha alig akkor inkább nem szenvednék vele. (De érdekes, hogy freewebre felhúztam a WP-t, és mindegyik sablonnal 13 hibát dob a validátorral, mégpedig a felső fw-s reklám fejléc miatt)
-
Narancs
őstag
válasz
PazsitZ #4711 üzenetére
Köszi de ez sajnos FW nekem meg UW kéne
Btw megpróbáltam a "rendes" fizetett tárhelyre feltenni, ugyanazt írta ki
Az ügyfélkód már nem tudom merre kószál, de 8 után nem kérik a telefonban, hanem rögtön kapcsolják a műszakis embert, szóval 8 után megpróbálpm telefonon kideríteni, hogyan kéne ennek mennie UW-n. Amúgy lehet az egész felesleges, csak azért akarom átállítani CMS-re a nagybátyámnak csinált oldalt mert az általam összelapátolt PHP get-es menürendszer minden csak nem valid.
De ha tudtok valami jobb megoldást mint a PHP get egy ilyen egyszerű menü megcsinálásához akkor felesleges ez az egész WP-t az uw-re projekt. -
Narancs
őstag
Sziasztok!
WordPress-t próbáltam feltolni UW-s szerverre, elvileg működnie kéne, de miután beállítom a wp-config file-ban az adatbázis adatokat ezt a hibát dobja az oldal:
HIBA - 502
A PHP script tullepte a maximalis futasi idot!Mi a cica lehet a baja?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest