Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Siriusb #6924 üzenetére

Szerintem az "ágyúval verébre" inkább a Joomla esetében igaz. :D
    Nekem a Drupal 7-es verziójának AJAX-alapú admin-felülete nagyon tetszik, könnyen kezelhetőnek és áttekinthetőnek találom, a 6-os verzió admin-felülete viszont számomra kifejezetten kényelmetlennek és kicsit káoszosnak tűnik. Persze meg lehet találni benne a dolgokat, meg nyilván vannak template-ek akár az admin-felület testreszabására is, de az kicsit jobb, hogy a 7-esben ez már eleve adott.
    Csak ugye az a gáz, hogy a 7-eshez még viszonylag "kevés" template és modul készült el, inkább még mindig csak a 6-oshoz találhatók ilyenek, pl. webshopmodulokból is inkább legfeljebb beta-verziókat találtam, vagy egyáltalán nem (mint asszem az Übercarthoz sincs kész a 7-es). Tudtommal elég sok minden változott a 7-es változatban, így még lehet, hogy várat is magára sok modul elkészítése.
    Na, szóval igazából amire ki akartam lyukadni, hogy nekem végül is jó lenne a 6-os, de annak az admin-felülete egy átlagos felhasználó szemszögéből (ne az itteni fórum látogatóiból indulj ki, akik vélhetően nem egységsugarú júzerek) nem tűnik olyan kényelmesnek (vagy csak nem találtam hozzá megfelelő skint, ha van ilyen, szívesen fogadom), a Joomláé talán valamennyivel kézenfekvőbb meg kicsit szebb - kód meg pár egyéb dolog szempontjából viszont a Drupal a jobb választás; Joomla talán a kicsit több elkészített választható template meg modul miatt. Persze valóban, ízlések és pofonok különböznek.
    Szóval tényleg nincs igazság! :DD

Új hozzászólás Aktív témák