- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Szerintem az "ágyúval verébre" inkább a Joomla esetében igaz.

Nekem a Drupal 7-es verziójának AJAX-alapú admin-felülete nagyon tetszik, könnyen kezelhetőnek és áttekinthetőnek találom, a 6-os verzió admin-felülete viszont számomra kifejezetten kényelmetlennek és kicsit káoszosnak tűnik. Persze meg lehet találni benne a dolgokat, meg nyilván vannak template-ek akár az admin-felület testreszabására is, de az kicsit jobb, hogy a 7-esben ez már eleve adott.
Csak ugye az a gáz, hogy a 7-eshez még viszonylag "kevés" template és modul készült el, inkább még mindig csak a 6-oshoz találhatók ilyenek, pl. webshopmodulokból is inkább legfeljebb beta-verziókat találtam, vagy egyáltalán nem (mint asszem az Übercarthoz sincs kész a 7-es). Tudtommal elég sok minden változott a 7-es változatban, így még lehet, hogy várat is magára sok modul elkészítése.
Na, szóval igazából amire ki akartam lyukadni, hogy nekem végül is jó lenne a 6-os, de annak az admin-felülete egy átlagos felhasználó szemszögéből (ne az itteni fórum látogatóiból indulj ki, akik vélhetően nem egységsugarú júzerek) nem tűnik olyan kényelmesnek (vagy csak nem találtam hozzá megfelelő skint, ha van ilyen, szívesen fogadom), a Joomláé talán valamennyivel kézenfekvőbb meg kicsit szebb - kód meg pár egyéb dolog szempontjából viszont a Drupal a jobb választás; Joomla talán a kicsit több elkészített választható template meg modul miatt. Persze valóban, ízlések és pofonok különböznek.
Szóval tényleg nincs igazság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi