Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Nagyban meg tudják egyszerűsíteni az életet (mondjuk speciális esetekben nehezíteni is
), én különösen azt szeretem, ahogy az objektumok közötti kapcsolatokat kezelik.
Propelt használok most már három éve, eleinte önmagában, utóbbi időben pedig mint a symfony modell rétege. Doctrine-nal csak kísérletezgettem, de a propel jobban tetszett.
Mindkettő elég jól dokumentált, és a propelt is újra aktívan fejlesztik. Javaslom, nézd meg mindkettőt, és használd a szimpatikusabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged