Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Már PHP 5.3.0-tól is deprecated, a történelmi előzmény érthető is, meg nem is, de ez nem változtat az eredeti kérdésen.
Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem? 
Szerk.: látom miközben írtam a hsz.-t, szerkesztetted a sajátodat.

"a stripslashes-t kell feltételes módban és tömbre rekurzívan meghívni"
Hogy érted, hogy "feltételes módban"? Mit kellene vizsgálni?Amúgy lehet, hogy késő van, de most az sem esik le, hogy tömbre miért rekurzívan? Pl. sima foreach-csel bejárom. Vagy lehet, hogy félreértelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futárcégek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Továbbra sem jut eszembe más, mint bent hagyni a mysql_real_escape_string() fv.-t, mert én adatbázisba töltök fel, de mivel a magic_quotes_gpc beállítás továbbra is úgy marad, először el kellene tüntetni belőle az escape-elt karaktereket, hogy ne legyen duplán escape-elve... Később egyszerűbb lenne a stripslashes()-t eltávolítani, mint most kihagyni valamelyik lépést (pl. a mysql_real_escape_string()-et), ami amúgy sem lenne praktikus szerintem. Nem?