Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
Sk8erPeter #3332 üzenetére
A PHP5 24 óra az megvan csak gépen scannelve és gépen nem szeretek olvasni! Meg elég homályos de elég jól magyaráz!
Igazából eddig a PHP.net-ről szedtem csak tudod ilyen webes nyelvet nem ismerek még egyet sem így nem tudom hogy mik a lehetőségek a nyelvben!
Mivel suliba is most kezdtük a PHP-t meg már régóta kacérkodtam vele így nekiállok magamtól mivel suliba nem haladunk színte semmit.
Haver meg én meg eldolgozgatunk a magunk gyorsabb tempojába azt a tanár már nem is szól érte ha nem azt csináljuk amit a többiek mert leszűri abból amit csinálunk h mi gyorsabban haladunk.Mivel ugye az alap programozási tudás adott pascal meg Basic után így nem nehéz haladni ha ismerjük a szintakszisát! Csak ugye ez webes dolog így ebben vannak olyan adottságok amik csak webes nyelvekre jellemzőek!
Ezért kellene egy olyan könyv ami jól tárgyalja a különböző funkciókat! Szóval nem azt kell el magyarázni hogy mi a for ciklus meg milyen a hátul tesztelős ciklus meg mi az a switch és társai ezeket tudom mivel van más nyelvben is csak max másképp egy kicsit!Jah és SQL-el sem vagyok haragban ebből is van egy kis ismeretem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged