Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jahh, értem már, akkor így módosítottam az image változót:
$image = ($_FILES['uploaded']['tmp_name']);
Ezzel már megfelelően eléri?
Másik kérdés, hogy még a konkrét feltöltés előtt mindenféle fájltípusra, fájlméretre és egyebekre vonatkozó ellenőrzéseket végzek a fájlon, és egy $ok változóval jelzem, ha minden ok, utána mehet a feltöltés, tehát így (sztem ezt még Te javasoltad, h így érdemes):
if ($ok==0)
{
...valami gáz van...;
}
else
{
if (move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target))
{
...ezt meg ezt csináld, írd ki, hogy faszán sikerült feltölteni a fájlt...;
}
else
{
...írd ki, hogy nem jött össze, stb...;
}Nyilván az ellenőrzésnek, hogy létezik-e már a fájl, ezelőtt kéne lefutnia.
Ekkor tehát csak simán állítsam az $ok változót 1-re, miután a while ciklus az i változó növelgetésével, kiterjesztés levágásával, kiegészítő név hozzácsapásával lefutott?
Hogy fog mögékerülni a kiterjesztés, ha a move_uploaded_file függvénynek kéne utána következnie? Külön if-be tegyem be, hogy ha volt ilyen jellegű változtatás (kiterjesztés levágása), akkor a képtípustól függő kiterjesztést tegye mögé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest