- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
1. a $mail->ErrorInfo-ból bővebb hibaüzenetet is ki tudsz nyerni, pakold ezt az errors tömbödbe fejlesztés erejéig, az éles kódban pedig az ilyesmit illik inkább naplózni, és nem a felhasználó tudtára adni mindenféle "belső" hibaüzenetet (mert rosszindulatú emberke számára minden információ jól jöhet).
2. javaslom, hogy használd ki, hogy a PHPMailer (is) képes inkább kivétel eldobására hiba esetén, azt pedig szépen el tudod kapni egy phpmailerException formájában, sokkal szebb és áttekinthetőbb megoldást eredményez, el tudod vele kerülni a csúnya if-else blokkokat:
http://phpmailer.worxware.com/index.php?pg=exampleamail
https://github.com/Synchro/PHPMailer/blob/master/examples/exceptions.phps
Szerk.: egyébként itt az exceptionök engedélyezéséhez a kulcs csak annyi, hogy true paraméterrel inicializálod a PHPMailert:
//Create a new PHPMailer instance
//Passing true to the constructor enables the use of exceptions for error handling
$mail = new PHPMailer(true); -
DNReNTi
őstag
Most lehet hülyeséget írok, és ki sem próbáltam, sőt ráadásul végig se mentem a kottán, de sztem az operátorod rossz, illetve az egyből szemet szúrt.
Mindenhol így szerepel:
$m - > akarmi...
Na de (szerintem) helyesen:
$m -> akarmi
Tehát nincs szóköz.A kis apróságra pedig:
$m -> Subject = 'A tárgy az lesz amit itt beállítasz';
Lehet az egy változó is, beírt szöveg is (mint ahogy én is beírtam), vagy konkatenálhatsz is statikus szöveget változóval. Pl:
$m -> Subject = 'Kapcsolatfelvétel: ' . $felado_neve;Szerk: typo
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest