Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
PumpkinSeed #16055 üzenetére
hali.
na csinltam egy html fajlt,amiben a html kod van,illetve van egy php fajl is,amiben a php kod van.
ez az egesz pedig benne van a xamp "htdocs" mappajaban.
a html fajlt megnyitottam, megjelent a kis urlap ,amibe beirok egy szoveget.
rakattintok a kuldesre,es utana csak egy feher ablak fogad.viszont miutan rakattintottam,a bongeszoben latom hogy a
file:///E:/xampp/xamp1/htdocs/gyakorlas/index.html helyett
file:///E:/xampp/xamp1/htdocs/gyakorlas/valami.php
jelenik meg.tehat php is mukodesbe lep,de valamiert nem csinal semmit.
en naiv pedig azt hittem hogy majd elkuldi nekem emailben amit elkuldok xd
elosszor a html kodban az
''email''helyett beirtam az email cimem,mert ugy ertelmztem a leirasodat. xdmajd amikor nem tudtam mit kitalalni ,megprobaltam hogy az elkuld mezobe beirom a sajat email cimemet ( nehogy itt elkezdjetek rohogni )
de tenyleg igy ertelmeztem a leirast.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
"Ez a valami.php POST metódussal fogadja az email nevű inputban megadott karaktersorozatot"
Nem, a kliens küldte POST-metódussal a szerver felé. A valami.php nem "fogad" POST-metódussal semmit; legfeljebb feldolgozza a kapott adatokat.(#16058) kemkriszt98:
"Mi baj a W3Schools - al?"
https://web.archive.org/web/20130501070306/http://w3fools.com/Itt még régebben leírtam.
-
honda 1993
senior tag
válasz
Köszi ez hasznos és érthetőbb is.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Kicsit kiegészíteném a kódot, így elkerülhetőek a hibák (nincs post, üres input):
$request_method = $_SERVER["REQUEST_METHOD"];
if ($request_method === 'POST') {
$email = isset($_POST['email']) ? $_POST['email'] : false;
if ($email) {
/itt csinálok valamit az email-el.
}
}A komplex számokkal meg haggyá', vót belőle elég analízis, kalkulus és diszkrét matematika előadásokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest