Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Házi hangfal építés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- VR topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DNReNTi
üzenetére
Köszi, ez szép és jó, de ahogy a leírás is említi, hogy nem kell vacakolni az escape-léssel, azért jó az "i" - én is ezzel győzködöm magam. Szóval én inkább vacakolok, nem akarom az egész projektet átírni.

Aki gyakorlott a témában, annak biztos nem akkora feladat ez, de én még csak abban a fázisban vagyok, hogy örülök, ha működik a kód (amit mellesleg, igaz, sokat fórumoztam miatta, de végülis én írtam, ez nagy szó ám
), szóval nem nagyon akarok mélyebben belenyúlni.
Az escape-lés mellett ellenőrzöm még a bevitt string hosszát, üres stringet nem postolok, több helyen is mintára illesztem a bevitt adatot, valamint az adatbázisban is le van korlátozva karakterhosszra a bevitel maximuma. Erre még rápakolom a mysql_real_escape_string()-et, és ha nem is atombiztos ez a megoldás, a semminél mégiscsak több...MOD: és igen, nyilván nem ez a világ legbiztonságosabb megoldása, de nekem az elsődleges cél, hogy működjön a kód. Ezt elértem, szóval a többi már csak "extra", persze ettől még ugyanúgy fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), szóval nem nagyon akarok mélyebben belenyúlni.